Milyen Bibliai/biblikus játékokat ismertek? :D
Tudom, hogy fura kérdés, de minden ötletre nyitott vagyok, kivéve a provokatív baromságokra.
Én például azt szoktam játszani, hogy felolvasok a Bibliából random és ki kell találni, hogy melyik könyvben szerepel az íge.
Ha erre az oldalra felregisztrálsz: [link] -akkor tudsz Bibliai kvízjátékban résztvenni, amit addig nyomhatsz amíg meg nem unod :)
|Játék| menüpontra simán csak rákattintasz, bedob majd egy ablakon, abba is belekattintasz és már indul is. Sok jó kérdés van.
Helló.
Mi is kiskoromban bibliai történeteket játszottunk el, amit láttunk a képen azt játszottuk el. Azáltal is színessé lehet tenni, ha vannak bizonyos tárgyak, amelyeknek a makettjét elkészítitek: pld: a bárka
Van egy honlap: www.jw.org
Ezen az oldalon nagyon sok érdekes dolgot találhatsz a Bibliai tanítások-azon belük- Gyermekek fül alatt. Itt feladatokat láthatsz, amelyeket együtt is megcsinálhattok.
Remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!