Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jellemzo-e a baptistakra az,...

Jellemzo-e a baptistakra az, hogy megcsaljak a parjukat?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak veletlen egybeeses nalunk. Eddig nagyon csaladcentrikus embereknek ismertem oket, de ugy latszik nem mindenki az, jo tudom ez nem vallas fuggo, inkabb szemelyisegtol fugg
2014. jún. 12. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen független a vallástól. A vallásosak sem szentek, nekik is ugyanúgy vannak bűneik, mint a nem vallásosaknak. Nem csoportoknál kell nézni, hogy kikre mi jellemző, hanem egyéneknél. Mivel minden ember különböző, így minden emberre más jellemző.
2014. jún. 12. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Aztán fel is darabolják őket és meg is eszik. Mindegyik.
2014. jún. 12. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Aki képes megcsalni a párját, az szerinted megtartja Isten parancsolatait? Nem. Akkor mit keres a baptisták között?
2014. jún. 12. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Szerintem nem jellemző, ahogyan egyetlen keresztény emberre sem. Kivételek vannak minden felekezetben, nem nem róluk kellene általánosítani.

Üdv. Péter

2014. jún. 12. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Szia !

A kérdést fordítva is fel lehet tenni.

Jellemző-e az ateista emberekre, hogy megcsalják a párjukat?

Emberfüggő bármilyen valláshoz tartozó ember vagy ateista ember lehet hűtlen vagy hűséges.

2014. jún. 12. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

Bármelyik emberre jellemző, vallástól függetlenül.

Mégis furcsa, hogy a vallásos almában is feltűnően sok a kukac.

2014. jún. 13. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!