Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy hazudhat ilyen gerinctele...

Hogy hazudhat ilyen gerinctelenül ez a honlap?

Figyelt kérdés

[link]

Baptista vagyok és döbbenten olvastam amiket rólunk hazudik. Egy magát Krisztus követőnek valló miért hazudik ilyen ocsmányul egyházának védelmében?

Nálunk legalább biblikus bemerítkezés van megtérés és önálló döntés után és utána fogadjuk a Szentlelket. Nem holmi fejlocskolás. Mert a Biblia bemerítkezésről ír és az sem állja meg az igazságot, hogy csak úgy dönt valaki hasraütésszerüen Jézus mellett, Isten keres és ő dolgozz ki a megtérést. Bibliát nem olvasnak ezek????

Szóval miért kell hazudni?

2014. jún. 7. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
A neten mindenki úgy hazudik, ahogy akar.
2014. jún. 7. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Csak olyan mértékben hazudik az a protestánsokról, amennyire gerinctelenül azt állítják a protestánsok a katolikusokról, hogy bálványimádók. :)

(Egyszerűen felfogás- és nézetbeli különbségekről van szó.

Nem hazugságokról.)

Üdv,

Egy Római Katolikus

2014. jún. 7. 20:56
 3/9 anonim válasza:
44%
Kedves 2.! Miért ne imádnátok bálványt? Kérlek lapozd fel a Bibliát!
2014. jún. 7. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak lapozni szoktam, hanem olvasni és érteni is. :)

De te még egy egyszerű hozzászólást sem vagy képes megérteni, úgy látom. Vagy a zárójeles részt nem olvastad?

Üdv,

Egy Római Katolikus

2014. jún. 7. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Jaj ma kaptam egy baptistás meghívót meg egy János evangélium + Róma levél kombit :P

Tök király, bee :D

2014. jún. 7. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Ez egy elég szélsőséges katolikus oldal, abban az egyházban se gondolkodik mindenki így. Amúgy a te stílusod sem éppen megnyerő.
2014. jún. 7. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Leírtad a választ: egyházának védelmében.

Az emberek ha valamit a fejükbe vesznek, azt a legvégsőkig megvédik, így hát a hitt igazukat is, és nem tűrnek el mást ezen a téren. A vallás már régóta nem a Bibliáról szól, az igéket mindenki kiragadja, átformálja, hozzátold valamit. Kezd elfajulni...

2014. jún. 8. 07:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Az is kedves, hogy egy magát kereszténynek tartó ember, "fejlocsolásnak" titulálja azt, amit a történelmi egyházak mind szentségnek tartanak. Te is "ocsmányul" degradálsz, hogy a saját kis egyházadat védd.

Egyébként nem hazudik a honlap, csak neked nem tetszik, hogy kritizálják a vallásodat. És egyébként valószínű semmit nem értettél meg a történelmi egyházak tanításából a keresztségről. Azért írom így direkt, mert ezt nem csak a katolikusok tanítják így.

2014. jún. 8. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom, hogy te negatív fényben akartad feltüntetni a honlapot, de Isten mindent jóra fordít az Őt félők számára!

Ezért úgy tekintek erre a kérdésed kiírására, mint a honlap reklámozására és így a katolikus hit és nézetek terjesztésére! Köszönet érte!

[link] - A katolikus hitvédelmi honlap, amely egyben az egyik kedvencem!

Üdv,

Egy Római Katolikus :)

2014. jún. 8. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!