Hogy hazudhat ilyen gerinctelenül ez a honlap?
Baptista vagyok és döbbenten olvastam amiket rólunk hazudik. Egy magát Krisztus követőnek valló miért hazudik ilyen ocsmányul egyházának védelmében?
Nálunk legalább biblikus bemerítkezés van megtérés és önálló döntés után és utána fogadjuk a Szentlelket. Nem holmi fejlocskolás. Mert a Biblia bemerítkezésről ír és az sem állja meg az igazságot, hogy csak úgy dönt valaki hasraütésszerüen Jézus mellett, Isten keres és ő dolgozz ki a megtérést. Bibliát nem olvasnak ezek????
Szóval miért kell hazudni?
Csak olyan mértékben hazudik az a protestánsokról, amennyire gerinctelenül azt állítják a protestánsok a katolikusokról, hogy bálványimádók. :)
(Egyszerűen felfogás- és nézetbeli különbségekről van szó.
Nem hazugságokról.)
Üdv,
Egy Római Katolikus
Nemcsak lapozni szoktam, hanem olvasni és érteni is. :)
De te még egy egyszerű hozzászólást sem vagy képes megérteni, úgy látom. Vagy a zárójeles részt nem olvastad?
Üdv,
Egy Római Katolikus
Jaj ma kaptam egy baptistás meghívót meg egy János evangélium + Róma levél kombit :P
Tök király, bee :D
Leírtad a választ: egyházának védelmében.
Az emberek ha valamit a fejükbe vesznek, azt a legvégsőkig megvédik, így hát a hitt igazukat is, és nem tűrnek el mást ezen a téren. A vallás már régóta nem a Bibliáról szól, az igéket mindenki kiragadja, átformálja, hozzátold valamit. Kezd elfajulni...
Az is kedves, hogy egy magát kereszténynek tartó ember, "fejlocsolásnak" titulálja azt, amit a történelmi egyházak mind szentségnek tartanak. Te is "ocsmányul" degradálsz, hogy a saját kis egyházadat védd.
Egyébként nem hazudik a honlap, csak neked nem tetszik, hogy kritizálják a vallásodat. És egyébként valószínű semmit nem értettél meg a történelmi egyházak tanításából a keresztségről. Azért írom így direkt, mert ezt nem csak a katolikusok tanítják így.
Szia!
Tudom, hogy te negatív fényben akartad feltüntetni a honlapot, de Isten mindent jóra fordít az Őt félők számára!
Ezért úgy tekintek erre a kérdésed kiírására, mint a honlap reklámozására és így a katolikus hit és nézetek terjesztésére! Köszönet érte!
[link] - A katolikus hitvédelmi honlap, amely egyben az egyik kedvencem!
Üdv,
Egy Római Katolikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!