Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Élő katolikus vagy keresztény...

Élő katolikus vagy keresztény fórum?

Figyelt kérdés
Tudtok javasolni olyat, ami nem halt el, nem zárt be...

2014. jún. 3. 12:47
1 2
 11/14 anonim válasza:
zarandok.hu
2016. febr. 5. 22:56
 12/14 anonim válasza:
Itt válaszokat találhatsz, pl. arra hogy mit kell tenned, ha megfogyatkoott a hited: [link]
2017. júl. 18. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is hasonló cipőben járok. Nem könnyű megfelelő keresztény fórumot találni, de még gyülekezetet sem.

Én közel 27 éve ismertem meg az Urat minden felekezettől függetlenül. Nem jártam sehova, Isten volt az Aki belépett az életembe, mikor az élet értelmét kerestem és kutattam.

Azóta én is folyamatos kereső vagyok. Megfordultam már több gyülekezetben és fórumon is, de valahogy mindig kirekesztett maradtam.

Volt egy fórum, ami megtetszett és éveken keresztül tagja voltam, írogattam, de aztán valahogy lekopott lett és csak okoskodók maradtak. Aztán én sem írogattam többet. Ha gondolod nézd meg, bemásolom a linket.

[link]

2018. dec. 29. 09:27
 14/14 Luciusszimusz ***** válasza:

www.oromhir.hu

Ez tetszik eddig a legjobban.

2020. febr. 6. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!