Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha együtt leszek egy velem...

Ha együtt leszek egy velem azonos neművel szexuálisan, mert mindketten szeretnénk, akkor az mekkora bűn Isten szemében?

Figyelt kérdés

2014. máj. 31. 20:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

"De, több felekezet is tartja"

Dehogy tartja. Egyetlen protestáns felekezet sem, sem az ortodoxok, sem a Jehova tanúi nem különböztetnek meg halálos, és nem halálos bűnöket.

2014. máj. 31. 21:04
 12/19 anonim válasza:
55%
Isten nem létezik, bármennyire is akartok hinni valamiben, nem nem létezik... A rendszer az ami létezik, igen a világnak van rendszere , de nem istennek hívják..
2014. máj. 31. 21:05
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
12-es így van, ez a mátrix bazzmeg.
2014. máj. 31. 21:07
 14/19 titak ***** válasza:
59%

Ha majd ott állsz az &télőszéke előtt, és számonkéri tőled a dolgot, nyugodtan kérdezz vissza az ő szexuális kilengéseire.

Hány nőt is "porzott be" személyesen?, vagy mekkora közöttük a korkülönbség? - Pl.Sára, Ábrahám felesége már jóval kilencven fölött volt, aztán jött Ráhel, Ábrahám unokamenye, .... a végén Mária aki még tizenhat sem volt. Persze előtte még meglátogatta Annát, Joachim feleségét, Mária idős anyját is. (még merjen valaki roszz szót mondani Zeuszra)

Ezek után. lehet, hogy még szenté is avatnak. :o)

2014. máj. 31. 22:24
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Egy nem létező személy nem tud téged elítélni.
2014. máj. 31. 23:36
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
Senkinek sem teszel rosszat, így semekkora. Nem születtél bűnösnek sem és a bűnök sem egyformák. Sok boldogságot!
2014. jún. 1. 03:32
 17/19 anonim ***** válasza:
25%

Kedves kérdező!

Ha hiszel Istenben,és az ő fiában akkor NE TEDD MEG,az Isten álláspontja szerint amit szeretnél csinálni az BŰN.Nincs megkülönböztetve,hogy melyik a kissebb,és melyik a nagyobb bűn,egyszerűen bűn.Nem beszélve arról,hogy az egész természetellenes.Az Isten amikor megteremtette az embert,férfinak és nőnek teremtette,és ez a természetes.Akárki akármit mondd,az nincs rendjén,hogy egyforma neműek létesítsenek szexuális kapcsolatot.Részemről én aberrációnak tartom az ilyen dolgot,de ismétlem ez csak az én véleményem.Jól gondold meg,hogy mit teszel!

Drága magát hívő embernek tartó 7-es válaszoló!

Előre megjegyzem,hogy nem ítélkezni szeretnék,csak a véleményem írom le.Magadat hívő embernek tartod,akkor merek arra gondolni,hogy hívőként van elég ismereted Istenről,ami annyit tesz,hogy ismered a Bibliát is.A Bibliából kiderül,hogy Istennek mi a véleménye a leszbikus,és a homoszexuális kapcsolatról.Tehát ha tudod,hogy mi lesz annak a büntetése aki ilyen kapcsolatra fanyalodik,akkor miért biztatsz másokat is arra,hogy ugyanolyan büntetést szenvedjenek majd el mint te,amikor oda kell állniuk Isten elé ítélethozatalkor?!

Remélem senkit nem bántottam,vagy sértettem meg,ha igen utólag is bocsánatot kérek.

2014. jún. 2. 10:57
 18/19 anonim ***** válasza:
83%

7es vagyok.

Hívő vagyok, a bibliát ismerem, és egy nagy baromságnak tartom. Istenben hiszek, de nem így. Minden gondolkodó embernek észre kell vennie, a biblia csak egy hatalmi eszköz...

2014. jún. 3. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:
25%
Igen ez bün!!!
2014. okt. 30. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!