Jehova Tanúi, bűnös vagyok?
Kedves kérdezö, ha nem haragszol meg, megkérdezném a 10-est, mit gondolt?
Katy
...és még ennyit, bármit is gondolsz kedves kérdezö a borról, a sörröl, a mértékletes alkoholfogyasztásról, ha egy kicsit kutatsz, rájösz, hogy bizony a modern orvostudomány nem tiltja MÉRTÉKLETES fogyasztását
Persze közülük is kilóg néhány más nézetü. De hallottál róla, hogy valamikor az idös emberek reggelre megittak egy kevéske pálinkát, és bizony jó egészségben tartotta öket, ha nem ittak persze többet.
Az veseorvosok sokszor tanácsolják pácienseiknek a jó minöségü sört.... lehet hogy te erröl még nem hallottál. A vörös bor pedig nagyon jó hatással van a vérkeringésre és a szívre. Ha nem hiszed, kutathatsz utána.
Éppen fordítva gondolod a helyeset, a mérget a dohányt, amitöl csúnya ráncos és /bocs/ büdös leszel, és a marihuanát, amit akár hiszed akár nem idövel kimossa az agyat, hát barátom, nem jó helyen szeded az információt...de ez a Te életed, semmi közöm hozzá :)
Katy
T. Jehova Tanúi!
Ti azt hiszitek nem mérgezitek a testeteket, ha nem szívtok füvet,...? Mindazt az élelmiszeripari mérget, gyógyszereket, szennyezett csapvizet...isszátok, amitől tönkremegy az egészségetek, miközben a marihuánát gyógyításra is használják, sőt, az gyógynövény, sok gyógyszer alapanyaga. Még nem láttalak benneteket, hogy tisztább vízért tüntettetek, vagy azért, hogy a párizsiba több hús legyen és kevesebb darált hulladék. Ez a méreg, legalább annyira, mint a cigi. Ha a Bibliába az lenne, hogy a szennyvíz jó dolog, kérdés nélkül elfogadnátok. Nem kell az egészséggel kapcsolatban osztani az észt, mert én még nem láttam olyan J. T.-út, aki kicsattant az egészségtől, inkább elhízottakat, sántákat, bénákat, egészségteleneket, akik szerencsétlenségükben, vagy lustaságukban már csak reménykedni tudnak, hátha nem csak ennyi jutott nekik az életben. Egészség? Azt sem tudjátok mi az!
Utolsó! Látszik leveledből az elszabadult indulat. De IMÁDKOZNI FOGOK ÉRTED JEHOVÁHOZ!
A marijuana álomvilágba ringat ahelyett hogy a valóságban élj. Sőt, súlyos elmebetegségeket is lehet tőle kapni.
Az ital más tészta. Az egészséges is lehet MÉRTÉKKEL. Például a borban sok az antioxidáns, rezervatrol. A sörben pedig idegnyugtató komló található.
Szóval még Jézus is ivott bort, de hogy marijuanát szívott volna e az teljesen KIZÁRT!! Tiltja a biblia a drogozást és Jehova ellen való hogy valaki ezzel a pótszerrel ringassa álomvilágba magát. Helyette imádkozzon a Mennyei Királyság Urához egy jobb életért!!
Drága kedves 13-as válaszíró!!
Nem tudom,hogy te merre jártál,és hol láttad ezeket a tanúkat.
DE,és megismételném DE a mi gyülekezetünkben nem ilyen tanúk vannak.
Az időskori betegségeken kívül(amiből hála Jehovának elég kevés van)ugyanolyan megfázások,...stb betegségek fordulnak esetleg elő mint más felekezeteknél.
Nagyon-nagyon sok olyan tanúval találkoztam már,és az ismerőseim között is vannak olyan tanúk akik "kicsattannak" az egészségtől.A saját családom is hála Istennek ilyen,pedig én és a férjem is túl vagyunk már a negyvenen,sőt a férjem minden héten focizni jár,a gyermekeimnek soha nem volt még náthán kívül más baja!
Nem tudom,hogy milyen jogon bénázol,vagy lustázol le valakiket és általánosítod őket.
Nagyon remélem,hogy neked az életed során nem lesz szükséged arra,hogy az egészség után imádkozz,mert ilyen hozzáállással,nem lesz aki meghallgassa az imádat.
Az,hogy az élelmiszerekben mi van,nemtudhatjuk,de azért megpróbálok mindig olyan élelmiszert a családom elé tenni az asztalra ami saját termelésből van.Itt értem a hústól kezdve elég sok mindent a zöldségen, és tejen,szalámin át,tehát megpróbálom ezeket kiküszöbölni.Persze mindent nem lehet,de megteszek minden tőlem telhetőt,hogy minél kevesebb méreg kerüljön a szervezetünkbe!!Tehát itt az a fontos,hogy teszünk-e annak érdekében erőfeszítéseket,hogy elkerüljük ezeket a mérgeket.Ugyanaz a helyzet a tudatmódosító szerekkel,és a cigivel is,ERŐFESZÍTÉS,ami fontos.
Az a baj,hogy az olyan embereket mint te,csak sajnálni tudom,mert egy megkeseredett szánalomra méltó emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!