Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kerlek tudtok nekem segiteni?

Kerlek tudtok nekem segiteni?

Figyelt kérdés
Beszeretnenk rendezni a templomot meg venni egy par cuccot---hol lelhetnek ilyen helyekre..?
2009. dec. 29. 16:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
attól függ milyen templom!
2009. dec. 29. 16:44
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

A templomot....berendezni....te...?Csináltál egy templomot a kertben, mert túl messze van az igazi ??

Ha arra gondolsz, nincs olyan árúház, ami ezzel foglalkozna, ahol pl épp akciós a gyóntatószék, vagy 50%-os engedmény van éppen oltárra, és ha 50e Ft. fölött vásárolsz kapsz ajándékba egy nagyméretű ikont.

Milyen kérés ez már?????!!!!!! :D

2009. dec. 29. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
kérdés....
2009. dec. 29. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
önkormányzat, hagyaték
2009. dec. 29. 17:13
 5/11 A kérdező kommentje:
romai kat. teplom-jobban mondva felszeretnenk ujitani...nem en epitetem es nem en magam akarom berendezni hanem tob emberel szeretnenk eszt megcsinalni...
2009. dec. 29. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
"óvakodj a bálványimádástól" "ne készíts magadnak Istent, és ne hajolj meg előttük"
2009. dec. 30. 08:12
 7/11 anonim ***** válasza:
57%

hát boltból nem, az biztos

az ilyenekre egyénileg kér fel mestereket egy egyházmegye

szobrokat, feszületet, képeket régiségvásárokon lehet szerezni, vagy kegytárgyboltokban

de a padokat, oltárt, gyóntatófülkét csináltatni kell, az biztos

de miért nem az egyházmegye újítja fel?

ahhoz, hogy templomként használható is legyen, a püspökkel fel is kell szenteltetni

2010. jan. 10. 20:33
 8/11 anonim válasza:
A nagypapám asztalos, ő rengeteg katolikus templom berendezését készítette már el. Most épp betegállományban van, de ha még érdekel a dolog, akkor biztos tud ajánlani valakit. A felesége egyébként ötvös, úgyhogy mindenféle fém kellélkeket is készítettek már (ostyatartó, kehyely stb.)
2010. jan. 11. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:

1: nézzetek kürül a templomban mit kell csinálni: takarítás, festés stb ehhez nem kell más csak munkás kéz

2 beszéljetek a pappal mire van szüksége a gyülekezetnek

Mivel,hogy ez Isten háza és nem a tietek.

2010. jan. 11. 13:41
 10/11 Zenon ***** válasza:
0%

Segíts magadon,az Isten is megsegít!

Remélem,segítettem.

2010. jan. 11. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!