Miért semlegesek Jehova Tanúi politikailag?
Erről a támáról hallottam egy beszélgetést a napokban. Ezért érdekelne mások véleménye is.
(Jövő vasárnap EU választás lesz)
Köszönöm az őszinte véleményeket.
Fölöttem írónak.
Mindenki magából indul ki. Én is. Soha, senkit nem bántottam még meg itt.
Nem sértegettem.
Szerinted? Ezt tették a hozzászólók is?
Nekem úgy tűnik egyesek itt engedik le a fáradtgőzt:) de legyen nekik lekiismeretük szerint:)
Nem haragszom senkire.
Mindenkinek jogában áll.....
Jogos, igazat írsz.
Viszont mikor kigondoltad ezt a kérdést tudatában voltál ennek. A válaszaidból kiindulva kicsit az önsajnáltatás tűnik ki.
"Viszont mikor kigondoltad ezt a kérdést tudatában voltál ennek" - nem kellet kigondolnom a kérdést. Az élet maga adta.
A környező országokban választások lesznek 25.-én, egyrészt. Másrészt Ukrajnában sorozzák be az embereket 18-45 éves kor között.
Ez a kérdésem apropója :) Nincsen semmilyen hátsó szándék, sem önsajnálat.
Én még nem mondtam el a véleményemet a kérdésemmel kapcsolatban. Ha érdekel, privátban megírom Neked:)
Egyszerúen arrról írtam, miért tettem fel a kérdést, mert ez többeket érdekelt :)
Bocsánat hogy ilyen későn reagálok, de nem voltam gépközelbe!
Zita! Ha akarod megírhatod. kíváncsi lennék rá!
LOL
Semlegesek?
És az ENSZ-el való kapcsolat? Vagy már elfelejtettétek a 2000-es évek elejét, amikor címlap story volt a téma, és mentek a körlevelek a gyülekezeteknek a vezetőktől, ahol magyarázkodtak, mert képmutatással vádolták őket ;-) ?
Ne állítsunk már kérem olyat, ami nem igaz.
Utolsó! Hiába akarsz elkezdeni egy vitát nem fog sikerülni.
Az hogy ők akkor mit tettek az nem vonható rá az összes ilyen vallású emberre.
Ilyen értelmetlen vitába pedig nagy kár lenne belemenni. Akkor ők így döntöttek. De semmit nem változtat a dolgon az ha te erre provokatív módon emlékezteted őket.Ezt nem felháborodva írom. Csak figyelmeztetni akarlak, hogy amit írtál azzal nem sok jót tettél volna.
További szép napot:
Elizabet
Kedves Elizabet!
Nem vitát akarok kezdeményezni, egy tényt írtam le, amire pedig azért volt szükség, mert a Tanúkban van egy fajta felsőbbrendű érzés más vallásos emberekkel szemben. Mielőtt tehát ilyen irányba terelődne a beszélgetés, jó ennek megálljt parancsolni, hogy mielőtt másokat elkezdenének vádolni, előbb a saját házuk körül nézzenek szét.
Ja és még valami:
Természetesen nem általánosítok, mert az említett esetben, ha jól emlékszem, a szervezet vezetői voltak benne a dolognak, nem pedig az átlag tagok. Ami egy átlag embernek nem érdekes, de a Tanúknak annál inkább, mert előttük nagy tekintélye van a vezetőségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!