Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A wing chun kung fu-t tanulni...

A wing chun kung fu-t tanulni bűn?

Figyelt kérdés

Már régen szerettem volna Wing Chunozni, és most már egy idelye járok, és nagyon meg szerettem, sőt az életem részévé vált!

Intenzíven gyakorlok, akár több órát is és naponta járok edzésre... ha nem bántok vele ártatlanokat hanem jó célra használom fel... így is bűn isten szemébe?

2014. máj. 13. 14:48
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) hát ez a démoniasság nálam ki verte a biztosítékot :) nem teltem meg démonokkal, gyakorlás közben nincs ember feletti képességem... :) max el fáradok edzés végére de ez nem démonoktól van hanem mert intenzíven gyakorlok és az erőnlét miatt de nem a démonok miatt... :) :)
2014. máj. 14. 13:19
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

"Még annyit utolsó, hogy én ezt ingyen az Isten jóindulatából ajándékként kaptam ezt a lelkiállapot mert szereti Isten az embert semmit nem tettem érte nem vettem fel különböző pózokat nem kellet órákig jóga gyakorlatokat végeznem, zümmögnöm sem és semmilyen meditációs technikával erőfeszítéseket tenni egyszerűen beleköltözött a szívemben mert Isten jó. "

Mért, én mit csinálok?Pihenek és jól érzem magam, harmóniába kerülök.Nem jógázok, nem is arról beszélünk, hanem a meditációról.Leülök és kikapcsolok.Mi ebben a rossz?Vagy arra akarsz kilyukadni, hogy időbe kerül?Pár perc is elég hozzá, ráadásul olyasmi, amit az ember élvezettel csinál, szóval nem sajnálom rá az időmet.

2014. máj. 14. 15:05
 23/23 anonim ***** válasza:
Ne figyelj azokra akik azt mondják hogy démonok fognak megszállni azért mert Wing Chunozol. Nincs semmi bűn azzal ha te megtanulod hogy hogyan védjed meg magadat, egészen addig amíg nem kezdesz másokat bántani. A másik meg az hogy a Wing Chun azt tanítja hogy harcolni csak önvédelmi szituációban, azaz békét tanít, ugyanúgy mint a Biblia. A másik meg az hogy Wing Chunnal nem is bírsz másokat támadni, még akkor is ha akarnál, mert a Wing Chun az szigorúan önvédelem. Azaz röviden Wing Chunt tanulni nem bűn!
2015. jan. 20. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!