Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A wing chun kung fu-t tanulni...

A wing chun kung fu-t tanulni bűn?

Figyelt kérdés

Már régen szerettem volna Wing Chunozni, és most már egy idelye járok, és nagyon meg szerettem, sőt az életem részévé vált!

Intenzíven gyakorlok, akár több órát is és naponta járok edzésre... ha nem bántok vele ártatlanokat hanem jó célra használom fel... így is bűn isten szemébe?

2014. máj. 13. 14:48
1 2 3
 1/23 Szeressük egymást ***** válasza:
22%

okkult praktikát is tanulsz?

Amúgy bün. Nem a küzdősport miatt, hanem azért mert okkult alapokon van.

2014. máj. 13. 14:56
 2/23 A kérdező kommentje:
mi az az okkult praktika?
2014. máj. 13. 14:59
 3/23 anonim ***** válasza:
27%

Már miért lenne a wing-tsun okkult technika? Ez butaság.

És nem, miért lenne bűn önvédelmet tanulni? Ennyi erővel a boxot is be lehetne tiltani...

Szóval egyáltalán nem bűn.

2014. máj. 13. 15:01
 4/23 A kérdező kommentje:
valaki válaszolna mi az az okkult tehcnika vagy praktika?
2014. máj. 13. 15:03
 5/23 anonim ***** válasza:
25%

Dehogy bűn.

Maga a tudás sosem lehet nem bűn, a felhasználása lehet jó, vagy rossz, de a tudás önmagában nem jellemezhető egyikkel sem.

És az is baromság, hogy okkult alapokon áll.

2014. máj. 13. 15:24
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sem bűn. Amúgy nem okkult, csak a kereszténységtől távolabb álló filozófiával alkot szerves egészet. De a kereszténység egy elfogadó vallás, semmi bűnös nincs benne, ha más nézetű emberektől tanulunk.
2014. máj. 13. 16:43
 7/23 anonim ***** válasza:
26%

Szia !

Egyenes út a démonizálódáshoz az ember a meditáció valamint a kung-fu gyakorlatok végzése közben megtelik démonokkal így természetfeletti ördögi eredetű erőre tesz szert.

Minden távol-keleti harcművészet erről is szól nem csupán az önvédelemről meg arról a filozófiáról ami jó irányba próbálja változtatni az embert a sötétség erőivel.

Én is hasonlóan gondoltam megtérésem előtt és kipróbáltam mert ugye divat is volt és az ember azt gondolja a saját erejéből majd megvédi magát valamint másokat.

Megtérésem után mikor megértettem a világmindenség felépítését egy folyamat eredményeként én is harcos lettem de nem kung-fu hanem a szellemi harcossá.

Üdv.Alex

2014. máj. 13. 17:57
 8/23 anonim ***** válasza:
63%

"...az ember a meditáció valamint a kung-fu gyakorlatok végzése közben megtelik démonokkal így természetfeletti ördögi eredetű erőre tesz szert. "

Nem éppen, csak relaxál és megtisztítja magát a gondoktól.Éppen arra találták ki, hogy levetkőzd az idézőjeles démonaidat magadról és felfrissülj.Én is szoktam meditálni, és nincs benne semmi démoni a világon.

2014. máj. 13. 18:06
 9/23 anonim ***** válasza:
63%
Kedves Alex, ha ezt komolyan gondolod, esetleg nézesd meg magad orvossal. Annyira se tartod magad, hogy elhidd, egy ember képes igen komoly, figyelemreméltó teljesítményre mindenféle démoni baromságok nélkül is? Pusztán biológiai és fizikai alapon?
2014. máj. 13. 19:07
 10/23 anonim ***** válasza:
37%

Szia !

Teljesen normális vagyok azt te itt néhány mondatból milyen jogon állapítod meg ??? mert ütközik a felfogásoddal ?

2014. máj. 13. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!