Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek erről?...

KZitus kérdése:

Mi a véleményetek erről? Mikor teljesedik be?

Figyelt kérdés

Ézsaiás 65:21–25

Házakat építenek majd, és bennük laknak, szőlőskerteket ültetnek, és eszik azok gyümölcsét. Nem úgy építenek, hogy más lakjon ott, nem úgy ültetnek, hogy más egye azt. Mert mint a fának napjai, olyanok lesznek népem napjai, és kezük munkáját teljesen javukra fordítják választottaim. Nem fáradnak hiába, nem veszedelemre szülnek, mert Jehovától megáldott utódok ők, leszármazottaikkal együtt. És úgy lesz, hogy még mielőtt kiáltanának, én már válaszolok, még beszélnek, és én már meghallgattam.

A farkas és a bárány együtt fog legelni, az oroszlán szalmát eszik, mint a bika, a kígyónak pedig por lesz az eledele. Nem ártanak és nem pusztítanak sehol szent hegyemen”

2014. ápr. 23. 19:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
3456-ban.
2014. ápr. 23. 19:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Honnan vetted ezt a számot?
2014. ápr. 23. 19:39
 3/16 anonim ***** válasza:
A Bibliából. Honnan máshonnan?
2014. ápr. 23. 19:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Idéznéd?:)
2014. ápr. 23. 19:45
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne higgy neki, trollkodik csupán. De én sem bírom ki: Most, nézz ki az ablakon. Milyen választ vársz erre, őszintén...
2014. ápr. 23. 19:47
 6/16 anonim ***** válasza:
Az eredeti görög szövegben meg kell számlálni bizonyos karaktereket, majd ezeket egy úgy nevezett aranynégyzetbe helyezni. Így jön ki a dátum.
2014. ápr. 23. 19:55
 7/16 pelgrim ***** válasza:
A farkas nem fog soha legelni, az oroszlán nem fog szalmát enni és a kígyó sem fog port enni. A többi pedig már most úgy van ahogy Ézsaiás megjövendölte.
2014. ápr. 23. 20:03
 8/16 sandor76 ***** válasza:

En tudom,en tudom!

De nem mondom meg ,mert akkor mindenki ott szeretne lenni!

2014. ápr. 23. 20:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem jó Deggial,nekem 3455 jön ki.Valamit elszámoltál.
2014. ápr. 23. 21:04
 10/16 titak ***** válasza:
majd ha a kecskét átminősítik farkasnak, oroszlánból meg szamarat csinálnak.
2014. ápr. 23. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!