Hol lehet wicca kellékeket vásárolni? Már jártam több honlapon is, de mindig erősen hiányos volt a kínálat.
Sajnos az a baj, hogy nem találok oltárt, sem oltárra való pentákulomot. A legtöbb boltban többnyire kristályokat, ékszereket adnak. Egyik helyen üstöt is találtam.
Persze lehet, hogy csak én kutatok rosszfelé. Esetleg útba tudnál igazítani?
Én annak a híve vagyok hogy amit csak lehet, megcsinálom én magam. Pentákulumot csinálhatsz magadnak is ha van egy kis kézügyességed (én drótból készítettem, illetve az ásványból készült nyakláncaimat is dróttal foglalom keretbe), az tény hogy kelyhet illetve tőrt be kell szerezni (hacsak nem vagy kovács mondjuk). Nekem szerencsém volt és ismerősömtől kaptam születésnapomra a tőröm, kelyhet pedig szinte bárhol találsz a neten. Oltár alatt nem értem mire gondolsz, hisz a saját oltárad te magad készíted el a tárgyakból amiket kiválasztottál.
Ha az alap tárgyak megvannak csak ki kell menni a természetbe és a többi dolgot megkeresni pl. növények. Személy szerint én a kristályaim egy részét is magam gyűjtöttem a Mátrában, de természetesen M.O. eléggé korlátozott ásványok terén, úgyhogy valamikor Ebay-ről rendelek igen szép és olcsó darabokat. Azt ajánlom próbáld ki az Ebay-t, de csak óvatosan nehogy valami kínai hamisítványt szerezz be.
Pedig annyira nem nehéz :) Nemrég voltam hobby boltban és láttam medál alapokat (több alakban lehet kapni őket, üveg van a közepén). Olyanból vettem párat és csináltam egy pentákulumos verziót is, ez jóval könnyebb megcsinálni mint a drótos verziót, hátha ez elnyeri tetszésed, pár kép róla:
Ha pedig minden képen venni akarsz akkor rocker boltokban lehet kapni "goth" meg ilyen nevek alatt pentákulumot. Oh ez a link pedig lemaradt az előző hozzászólásomból, itt a Kelta-Wicca Hagyományőrző Egyesület honlapja, mostanában eléggé kihalt de régen egészen pörgött a fórum, hátha itt találsz valami jó linket:
Illetve nekik írhatsz e-mailben (mert a honlap mostanában egy kicsit üres, főleg athame téren), segíteni fognak (csak készülj fel hogy nem olcsó :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!