Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pécsi püspökségbe be lehet...

Pécsi püspökségbe be lehet menni bárkinek, bármikor?

Figyelt kérdés

S egyáltalán mivel néz ki másképpen az, mint egy sima templom? Nem láttam még ilyet, h püspökség.

Előre is köszi.

2014. ápr. 13. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:

A püspökségek nem templomok. bár van bennük kápolna. Ott a püspök és a püspökség alkalmazottai laknak. Oda lehet bemenni, ahol van nyilvános könyvtár.

Kérdezd meg a portán.

2014. ápr. 13. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Mármint a hivatal része vagy a templom érdekel?

Hivatalban van fogadási idő, ami szerintem neten fent van. Ha imádkozni szeretnél a templomba, akkor be lehet menni szerintem napközben bármikor.

2014. ápr. 14. 21:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát akkor a hivatalba is, mert még nem voltam olyanba se.

Ez a fogadási idő fizetős, vagy ingyé van? Nem akarok beszélni nagy emberekkel, csak megnézném, h milyen is egy ilyen hely.

Akkor jó, ha legalább a templomba be lehet menni, azt akkor megnézem, biztos szép. :)

A hivatalba időpontot kell akkor kérni?

2014. ápr. 15. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nemakarsz beszélni a püspökkel vagy mással én nem mennék a püspökségre. szerintem a püspökségre idöpont kell vagy van házirend.
2014. ápr. 21. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sose járok a püspökségre amihet most tartozok egyhámegyei püspökséghez megtehetné a megyéspüspök hogy a megyémhez tartozó püspökséghez rakná a falumat. Nemtetszik ez az egyhámegye ahol a megyém van az ottani püspökség papok sokkal jobbak és segitökészebbek.
2014. ápr. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!