Ha Isten úgy döntene, hogy véget vet a világnak, akkor a közel 10 milliárd ember közül csak 7 millió embernek adná az örök életet?
A J.t kb 7 millióan vannak és ha figyelembe vesszük tanításaikat akkor arra a következtetésre jutunk,hogy közel 10 milliárd ember nem nyer megbocsátást.
Ez lenne Isten szeretete az ember iránt?
És én most csak azokat az embereket említettem meg akik a jelenben élnek.
Mi a világ vége? Jézus visszajövetele!!! ÉS utána még ezer év,és utána új ég ,új föld,na ekor lesz a világ vége.
És nem 7millió ember ,henem csak azok akik Krisztusban vannak!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Kérdező.
Szerintem a számok szimbolikus jelentőségűek a Bibliában.Tehát hogy mit mond az egy dolog hogy mit mondanak eggyes felekezetek hivei viszont hogy mit mond majd Jézus az nem mindegy.
Ahogy Ő mondta:Senki sem juthat el az Atyához csakis általam.J.T-it pedig hagyjuk ők is meg vannak győződve a saját igazságukról jóllehet gőzük sincs hogy mi fán terem.
Kedves gőzölgő 16-os felebarátom :-)
"Szerintem a számok szimbolikus jelentőségűek a Bibliában." - mi ebben a szimbolikus?
„Ezek után láttam, és íme, egy nagy sokaság, melyet senki nem volt képes megszámolni, minden nemzetből, törzsből, népből és nyelvből; és a trón előtt és a Bárány előtt álltak, fehér köntösbe öltözve, és a kezükben pálmaágak voltak” Jelenések 7:9
"..ők is meg vannak győződve a saját igazságukról..." - ha én szó szerint értem azt, hogy "nagy sokaság" és szó szerint értem azt:"senki nem volt képes megszámolni, minden nemzetből, törzsből, népből és nyelvből" - ebben mit találsz különösnek?
Őszintén érdekelne a véleményed, és megköszönöm előre is, ha veszed a fáradságot...
Nincsen " ha Isten nyer"!
Az életednél is biztosabb Isten, vagyis Krisztus győzelme!!! Isten neki adott minden hatalmat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!