Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Isten úgy döntene, hogy...

Ha Isten úgy döntene, hogy véget vet a világnak, akkor a közel 10 milliárd ember közül csak 7 millió embernek adná az örök életet?

Figyelt kérdés

A J.t kb 7 millióan vannak és ha figyelembe vesszük tanításaikat akkor arra a következtetésre jutunk,hogy közel 10 milliárd ember nem nyer megbocsátást.

Ez lenne Isten szeretete az ember iránt?

És én most csak azokat az embereket említettem meg akik a jelenben élnek.

2014. ápr. 5. 21:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
mindenki üdvözül
2014. jún. 5. 18:21
 12/22 anonim ***** válasza:

Mi a világ vége? Jézus visszajövetele!!! ÉS utána még ezer év,és utána új ég ,új föld,na ekor lesz a világ vége.

És nem 7millió ember ,henem csak azok akik Krisztusban vannak!!!!!!!!!!!!!!

2014. jún. 11. 20:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem, hiszen azoknak is van lehetöségük örökké élni akik még nem halottak a Bibliában feljegyzett jó híről. Isten még az ilyen személyeknek is ad egy lehetöséget az ezer év alatt. Azonkivül a Biblia úgy beszél a megmenekültekről mint egy nagysokaságról úgyhogy itt nincs meghatározott szám.
2014. nov. 10. 17:42
 14/22 anonim ***** válasza:
remélem véget vet a világnak a ge..ibe minél előbb annál jobb
2014. nov. 12. 15:25
 15/22 anonim válasza:
Melyik istenről van szó?
2015. ápr. 27. 01:29
 16/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Szerintem a számok szimbolikus jelentőségűek a Bibliában.Tehát hogy mit mond az egy dolog hogy mit mondanak eggyes felekezetek hivei viszont hogy mit mond majd Jézus az nem mindegy.

Ahogy Ő mondta:Senki sem juthat el az Atyához csakis általam.J.T-it pedig hagyjuk ők is meg vannak győződve a saját igazságukról jóllehet gőzük sincs hogy mi fán terem.

2018. febr. 2. 20:15
 17/22 KZitus ***** válasza:

Kedves gőzölgő 16-os felebarátom :-)

"Szerintem a számok szimbolikus jelentőségűek a Bibliában." - mi ebben a szimbolikus?

„Ezek után láttam, és íme, egy nagy sokaság, melyet senki nem volt képes megszámolni, minden nemzetből, törzsből, népből és nyelvből; és a trón előtt és a Bárány előtt álltak, fehér köntösbe öltözve, és a kezükben pálmaágak voltak” Jelenések 7:9

"..ők is meg vannak győződve a saját igazságukról..." - ha én szó szerint értem azt, hogy "nagy sokaság" és szó szerint értem azt:"senki nem volt képes megszámolni, minden nemzetből, törzsből, népből és nyelvből" - ebben mit találsz különösnek?

Őszintén érdekelne a véleményed, és megköszönöm előre is, ha veszed a fáradságot...

2018. febr. 3. 17:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdezö ekkora hulyesegett honnan veszel???? Miután le zajlik a nagy háboru utána ha Isten nyer lesz egy nagy feltámadás ahol az emberek bűn bocsánatot nyerhetnek
2018. máj. 26. 00:03
 19/22 KZitus ***** válasza:

Nincsen " ha Isten nyer"!

Az életednél is biztosabb Isten, vagyis Krisztus győzelme!!! Isten neki adott minden hatalmat :-)

2018. máj. 26. 14:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen el kel fogadni hogy Jézus az emberiség királya övé minden hatalom ennyi. De lesz egy nagy háború amiröl azt mondják hogy Isten nyeri és a végén az öszes ember feltámad és bünei alapján elbiráják
2018. máj. 26. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!