Gyermekem betegségei + Istenbe vetett bizalom!? (bővebben lent)
Mi baja a gyermekednek?:(
Hány éves?
Mindkettőtöknek szívből jobbulást kívánok és imádkozni fogok értetek!!
"Beteg-é valaki köztetek? Hívja magához a gyülekezet véneit, és imádkozzanak felette, megkenvén őt olajjal az Úrnak nevében."
Nem tudom, hogy mely felekezethez tartozol, és ott miként értelmezik a fenti igerészt, de szerintem az Isten tökéletes akarta, amit benne áll.
Isten tudja kire milyen megpróbáltatásokat helyez
kinek mi a keresztje amit hordania kell
néha én is kérdezem magamtól amikor mindent kilátástalannak látok, és kétségbeesek, hol a bizalmam, a hitem, miközben mennyi gondviselésben részesültem már általa, mikor nem egyszer voltam már úgy ebből nincs kiút, és mégis ott volt mindig mellettem. hogy lehet hogy ezt néha nem látom, és mindig megingok? hogy nem lenne erős a hitem.
szóval jó a kérdésed kérdező!
a hitet kell erősíteni. szerintem.
mi akik hiszünk, mégis sehol nem vagyunk a hittől.
Isten mondott valami olyasmit, ha annyi hitetek volna, mint egy mustármag, hegyeket mozgatnátok meg.
de bajban valahogy nehéz hinni.
mert csak azt látjuk ami körülöttünk van. te a beteg gyermeked, én a kilátástalanságot.
mert a szemünkkel nézünk, nem a lelkünkkel, nem a hitünkkel. és persze a sok felelősségérzet erre még rá is tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!