Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan álljak bosszút Istenen,...

Hogyan álljak bosszút Istenen, mert mindent elvett tőlem?

Figyelt kérdés
Elvette a legjobb barátaimat, a tehetségemet, az egész eddigi életem. És előtte nem kérdezett meg, hogy én mit akarok. Isten csak egy éretlen, szaros kölyök hatalmas és veszélyes hatalommal, itt az ideje, hogy valaki belenyomja az orrát a saját ürülékébe.
2014. márc. 20. 07:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Interneted még van. Vagy mi lett a tehetségeddel?
2014. márc. 20. 11:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok ugyan egy nagy hívő, de Isten nem tehet a te nyomorodról. Mindenki a maga sorsának kovácsa, és egészen addig, amíg bűnbakokat keresel, és nem látod, hogy igenis te felelsz a saját boldogságodért, addig nyomorult is maradsz. Egyeseknek kényelmes az áldozat szerep...Kíváncsi lennék, mennyire kívánnád vissza a mostani életed, ha holnap egy hajléktalan, vagy menekült, vagy éhező árva testében ébrednél fel...
2014. márc. 20. 11:38
 13/22 anonim ***** válasza:

Igazából a külsőddel semmi gond nincs. Nálad nem szebb embereknek nagyon szép barátnőjük szokott lenni.

Mivel nem amputálták egyik végtagodat sem, nem műtétről beszélsz, nem süketültél meg és nem halt meg senkid, így magadba kellene nézni egy kicsit.

A te legnagyobb problémád, hogy túl érzékeny vagy. (és túl nagy művésznek tartod magad, egyébként még egy halom szénának?)

Mivel nem ismerlek így csak feltételezni tudom, hogy vagy megsérted az embereket (esetleg mindig nyivákolsz) vagy abszolút komolytalan vagy.

Dolgozol valahol? Mivel tervezel foglalkozni? Mit gondolsz a lányokról és hogyan viselkedsz velük? Hogyan keresel barátokat?

Az emberek szeretik a művészetet, de az álomvilágot nem szabad a valósággal összetéveszteni.

Ha valami nem tetszik, nem kell megbántani a másikat.

Melyiket választanád?

https://www.youtube.com/watch?v=V95bqUKEDpc

vagy:

https://www.youtube.com/watch?v=y_aHL9QpCpU

vagy:

https://www.youtube.com/watch?v=96RgiCeQ7vo

2014. márc. 20. 11:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Had kérdezzek valamit. Amikor veled voltak a barátaid, volt tehetséged (hisz a kérdésed megfogalmazásából az következik, hogy volt), és megvolt mindened, ami az egész addigi életed jelentette, akkor is Istent tetted felelőssé mindezért; vagyis nap, mint nap hálát adtál érte? Vagy csak most találtad meg magadnak Istent bűnbaknak az említett dolgok, hiányaid okán, s csak ezekért a negatív folyományokért teszed őt felelőssé?
2014. márc. 20. 11:44
 15/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen pedig gondolkodj el kérdező :D

2014. márc. 20. 12:00
 16/22 anonim ***** válasza:

Egyesek szerint a legdurvább bosszú a megszüntetés. Tekintsd úgy, hogy nincs. Bár az se rossz, hogy folyton téged kell bámulnia.

De még ennél is hatékonyabb, ha nem a bosszúval töltöd a drága idődet, hanem az életed rendbeszedésével. Állítólag nincs ennél jobb. Én is ezt állítom.

Igazából kissé élhetetlennek tűnsz. Istent hibáztatod, amiért te rontottál. Cselekvés helyett az tölt el élvezettel, hogy éretlennek (stb.) nevezed. És még a bosszúra is másokat szólítsz fel. De megnevezni nem mered, hogy ki legyen a bosszúálló. Nem vagy te egy nyavalygó, siránkozó lusta fráter, aki mindent magának köszönhet, de ezt is utálja?

2014. márc. 20. 12:56
 17/22 anonim ***** válasza:
A kérdésfeltevésedből arra következtetek, hogy leégett a házsad, vagy elmosta a víz, vagy valami ilyesmi is megtörtént, és az egész családod kihalt. Ebben az esetben keress meg egy segélyszervezetet. Egyébként olvasd el Jób könyvét!
2014. márc. 20. 16:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Előzőnek igaza lehet. Amennyiben mégse (hova tűnt a kérdező?) akkor nézzük, azt mondod:

"Elvette a legjobb barátaimat, a tehetségemet, az egész eddigi életem. És előtte nem kérdezett meg, hogy én mit akarok"

Isten bennünk él. (minden világvallás mondja: a szívben él Allah, "aham Brahma", "Tibennetek van Isten királysága" "mindenki elérheti a Buddhai rangot, ha egyedül a szívében keresi Buddhát)

Nem kételkedem, hogy hatalmas, világrengető tehetséged volt- de különös hogy "elvette valaki" a tehetséged és ennyit hagyott, hogy ilyen ítéleteket hozz - a saját istenképedről, a benned élő Istenről. Ejnye. Nem csodálom, ha a barátaid eltűztek mellőled, talán még bűzlik is a szíved. Mert benned egy szaros valami van ezen a helyen, a szívedben. A legjobb lesz, ha belenyomod az orrodat az ürülékedbe.

2014. márc. 20. 18:14
 19/22 anonim ***** válasza:

Ismerős beteg lett és ez miatt nem hódolhat a hobbijának, amiben valóban tehetséges volt, de ennek az árát a saját családja elől szipkázta el és sokszor ki is kapcsolták náluk a gázt, áramot és nem volt mit enni, de az ismerősnek mégis megvolt a hobbijához minden. Isten nagyon durván leállította, és ez az ismi is Istent köpködi. Most a kezelése viszi a sok pénzt, a jattok mindenkinek, a család persze nyomorog.

Szerinted?

2014. márc. 20. 18:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Na, kibékültetek, vagy mi van?
2014. márc. 20. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!