Hogyan álljak bosszút Istenen, mert mindent elvett tőlem?
Igazából a külsőddel semmi gond nincs. Nálad nem szebb embereknek nagyon szép barátnőjük szokott lenni.
Mivel nem amputálták egyik végtagodat sem, nem műtétről beszélsz, nem süketültél meg és nem halt meg senkid, így magadba kellene nézni egy kicsit.
A te legnagyobb problémád, hogy túl érzékeny vagy. (és túl nagy művésznek tartod magad, egyébként még egy halom szénának?)
Mivel nem ismerlek így csak feltételezni tudom, hogy vagy megsérted az embereket (esetleg mindig nyivákolsz) vagy abszolút komolytalan vagy.
Dolgozol valahol? Mivel tervezel foglalkozni? Mit gondolsz a lányokról és hogyan viselkedsz velük? Hogyan keresel barátokat?
Az emberek szeretik a művészetet, de az álomvilágot nem szabad a valósággal összetéveszteni.
Ha valami nem tetszik, nem kell megbántani a másikat.
Melyiket választanád?
https://www.youtube.com/watch?v=V95bqUKEDpc
vagy:
https://www.youtube.com/watch?v=y_aHL9QpCpU
vagy:
Ezen pedig gondolkodj el kérdező :D
Egyesek szerint a legdurvább bosszú a megszüntetés. Tekintsd úgy, hogy nincs. Bár az se rossz, hogy folyton téged kell bámulnia.
De még ennél is hatékonyabb, ha nem a bosszúval töltöd a drága idődet, hanem az életed rendbeszedésével. Állítólag nincs ennél jobb. Én is ezt állítom.
Igazából kissé élhetetlennek tűnsz. Istent hibáztatod, amiért te rontottál. Cselekvés helyett az tölt el élvezettel, hogy éretlennek (stb.) nevezed. És még a bosszúra is másokat szólítsz fel. De megnevezni nem mered, hogy ki legyen a bosszúálló. Nem vagy te egy nyavalygó, siránkozó lusta fráter, aki mindent magának köszönhet, de ezt is utálja?
Előzőnek igaza lehet. Amennyiben mégse (hova tűnt a kérdező?) akkor nézzük, azt mondod:
"Elvette a legjobb barátaimat, a tehetségemet, az egész eddigi életem. És előtte nem kérdezett meg, hogy én mit akarok"
Isten bennünk él. (minden világvallás mondja: a szívben él Allah, "aham Brahma", "Tibennetek van Isten királysága" "mindenki elérheti a Buddhai rangot, ha egyedül a szívében keresi Buddhát)
Nem kételkedem, hogy hatalmas, világrengető tehetséged volt- de különös hogy "elvette valaki" a tehetséged és ennyit hagyott, hogy ilyen ítéleteket hozz - a saját istenképedről, a benned élő Istenről. Ejnye. Nem csodálom, ha a barátaid eltűztek mellőled, talán még bűzlik is a szíved. Mert benned egy szaros valami van ezen a helyen, a szívedben. A legjobb lesz, ha belenyomod az orrodat az ürülékedbe.
Ismerős beteg lett és ez miatt nem hódolhat a hobbijának, amiben valóban tehetséges volt, de ennek az árát a saját családja elől szipkázta el és sokszor ki is kapcsolták náluk a gázt, áramot és nem volt mit enni, de az ismerősnek mégis megvolt a hobbijához minden. Isten nagyon durván leállította, és ez az ismi is Istent köpködi. Most a kezelése viszi a sok pénzt, a jattok mindenkinek, a család persze nyomorog.
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!