Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten szeretete garantálja...

KZitus kérdése:

Isten szeretete garantálja számukra az örök megmentést. Veled mi a helyzet? Te érzed azt, hogy Isten szeret téged? Szerinted mit tett érted, amivel bizonyítja, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Isten, szeretete

2014. márc. 19. 18:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10

"Isten semmit sem tesz, ő minden." - bővebben?

2019. aug. 21. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Nagyon vigyázni kell az érzéseinkel,mert azok becsaphatnak.Isten nem az érzelmeinkre ,érzéseinkre van hatással ,hanem a hitünkre.Az egész Biblián végig vonúl a hit ,vagy a hitetlenség.

Isten maga a szeretet.Ha érzem ha nem.

Jézus Krisztus meghalt a bűneinkért,és feltámadt a megigazulásunkért.Gondolom a János 3,16. minden biblia olvasó ember jól ismeri.

A golgotai kereszt,vagy kínkaró,ha így jobban tetszik,a legnagyobb bizonyítéka annak ,hogy Isten szeret,és elfogad.Jézus Krisztus egy új életet ad ajándékba az ő feltámadott életét,hit által ,mindenki megkaphatja.

Hálát adok Urunknak, Jézus Krisztusnak, aki erőt adott nekem, megbízhatónak tartott és meghívott a szolgálatára, engem, aki azelőtt káromoltam s üldöztem és erőszakos ember voltam. De megkönyörült rajtam, mivel hitetlenségemben tudatlanul cselekedtem. Sőt valósággal elárasztott az Úr kegyelme a Krisztus Jézusban való hittel és az iránta való szeretettel. Igaz beszéd ez, és teljes hitelt érdemel: Krisztus Jézus azért jött a világba, hogy üdvözítse a bűnösöket, s közöttük én vagyok az első. De éppen azért nyertem irgalmat, hogy Jézus Krisztus először is rajtam mutassa meg végtelen türelmét, példaképül azoknak, akik a jövőben hisznek majd benne, és így eljutnak az örök életre. Az örökkévalóság királyának, a halhatatlan és láthatatlan, egyedülvaló Istennek tisztelet és dicsőség mindörökkön örökké! Ámen.

2019. aug. 22. 12:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Zituska ,neked érzéseid vannak ,vagy hited??????
2019. aug. 22. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Mármint bibliai hited ,mert ugye a Biblia Jézus Krisztusról szól,Hiszel e benne ,úgy ahogy ,pld. a 12 apostol,vagy Pál apostol,Timóteus,és a tőbbi hívő?

Vagy még midíg csak egy nevet bálványozol????

2019. aug. 22. 23:03
 15/16 A kérdező kommentje:

12-14

Mindkettőm van :-) Szeretetem és hitem is.

Imádom Istenemet Jehovát, értelmét sem látom az életnek nélküle. Minden ami van, volt és lesz, azt kizárólag Neki köszonhetem. Nagyon sokszor tapasztaltam, átéltem az életemben ennek az ígéretének az igazságát: "Jehova áldása az, ami gazdaggá tesz, és ő nem ad ahhoz fájdalmat”. Példabeszédek 10:22

Az összes ígérete, alapelve csak szebbé tette az életemet, mi okom lenne (még leírni is rossz) nem hinni benne, neki?

2019. aug. 26. 20:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves Zitus ,Jézus üzenete számodra,a János ev.- ból.

Ti azt imádjátok, akit nem ismertek, mi azt imádjuk, akit ismerünk, mert az üdvösség a zsidóktól jön. 23Igen, eljön az óra – sőt már itt van –, amikor az igazi imádók lélekben és igazságban imádják az Atyát, mert az Atya ilyen imádókat keres. 24Az Isten lélek, és akik imádják, azoknak lélekben és igazságban kell imádniuk.

25Az asszony így felelt:

– Tudom, hogy eljön a Messiás, akit Krisztusnak neveznek; és amikor eljön, mindent nyilvánvalóvá tesz előttünk.

26Jézus ezt mondta neki:

– Én vagyok az, aki veled beszélek.

2019. aug. 27. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!