Az emberek általában hány évesen szoktak bérmálni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 20:26
1/6 anonim válasza:
minálunk 14-15, úgy igyekezett a pap, hogy minnél nagyobbak legyünk, de még biztos mindenki tudjon hittanra járni, mert ugye ha valaki munkába jár annak már nincs ideje
2/6 A kérdező kommentje:
Hát, pár évvel akkor lemaradtam, biza... a választ nagyon szépen köszönöm! És amúgy hol van az a tifelétek?
2014. márc. 16. 20:40
3/6 Béla7 válasza:
Nálunk (Egri Egyházmegye) 13 éves kortól már lehet. Szomszéd településen (már Váci Egyházmegye) elvileg csak 16 éves kortól. :)
De sose vagy lemaradva, édesanyám is tavaly bérmált, pedig már nem tizenéves :D
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Megnyugodtam (-:
2014. márc. 17. 05:33
5/6 anonim válasza:
Nálunk 14 évesen, de ismerek olyan helyet, ahol csak 18 felett szokás.
Nem vagy lemaradva, vannak jó páran, akik felnőttként keresztelkednek meg és bérmálkoznak is.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben van, tényleg nagyon szépen köszönöm! (-: akkor meg tényleg van időm, bár ha figyelembe veszem, hogy meg nem is vagyok elsőáldozó (nem akartam az lenni, de más miatt)... na mindegy, egyszer úgy is sor kerül majd erre is.
2014. márc. 17. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!