Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A csiksomlyói búcsúban tartana...

A csiksomlyói búcsúban tartanak cigaretta szünetet, vagy a programok közben is szívják a katolikusok?

Figyelt kérdés
És hogyan tűrik a nemdohányzók, hogy ott füstölnek körülöttük?
2014. márc. 11. 01:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, a csikkek az teljesen más tészta, bár erre azt tudom mondani, hogy sajnos csak MO-n ilyen a hozzáállás ehhez a témához. Németben élek, itt alapvetően nem is sok dohányost lehet látni, viszont nem egyszer láttam már, hogy sok embernél olyan kis cigarettatartó dobozka volt, hogy egyik oldalán a cigi, a másik oldalába meg a csikkeket tudta beledobni...

Jó persze a földre leejteni biztos egyszerűbb, de ez se hiszem, hogy olyan nagy fáradtság, hogy egy kis dobozba dobja és a legközelebbi kukába önti, vagy épp otthon dobja ki...

2014. márc. 13. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Abból a több százezer emberből nem sokan cigiznek. Sok a gyerek, azok alapból kilőve. Vannak akik a Jézus hágóját másszák meg, de bárhonnan megy az ember fel a nyeregbe kifullad egy kicsit, és nem az az első dolga hogy rágyújtson. Én nem dohányzom, de akikkel szoktam menni igen, de ők se bagóznak van egy minimális tisztelet, ha kijöttem akkor nem bagózni jöttem ki a hegyre.

Persze azért csak előfordul.... Bár sokszor voltam ott, sose vettem észre a dohányosokat, na majd idén erre is figyelni fogok :)

2014. jún. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!