Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen ruhába kell gyülekezetl...

Milyen ruhába kell gyülekezetlátogatásra menni?

Figyelt kérdés

Még életemben nem voltam, úgyhogy nem tudom, miben kéne.

17/L

2009. dec. 10. 16:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem légy diszkrét, visszafogott. Egy alkalmi nadrág egy meleg, csinos pulóverrel. Ne legyen mély a dekoltázsod, ne lógjon ki a derekad. Légy egyszerű, visszafogott.
2009. dec. 10. 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:

mi az a gyülekezetlátogatás?

de gondolom vmi elegánsabbab

3/13 anonim ***** válasza:
56%
mit vennél fel, ha a parlamentbe mennél, mert át akarnak adni neked egy értékes kitüntetést, amit majd a híradóban is láthatnak? Isten nagyobb bármilyen embernél, de szerintem az a ruha, amit erre az alkalomra vennél fel, Istennek is megfelel. ő egyébként nem a külső alapján ítél, de a tiszteletet értékeli. semmiképp se miniszoknyát, és simulós felsőt. a "templomi prostituáltakat" egyszer már elítélte Isten.
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
azta, milyen egyszerre válaszoltunk! gratulálok a nevemben is megunknak! csak le ne fagyjon a szerver!
2009. dec. 10. 16:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi az a gyülekezetlátogatás? Ha valami miseszerű dolog akkor elég egy farmernadrág meg egy póló és ennyi. Nem hiszem, hogy ezért ki kell öltözni.
2009. dec. 10. 16:39
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

szerintem meg nem a ruha teszi az embert!

És istennel kapcsolatban meg annyi,hogy ne ruházzátok már fel emberi tulajdonsággal egy nálunk felmérhetetlenül nagyobb intelligenciájú lényt!

Tesz ő rá,hogy mi van rajtad, ha jó vagy!

A kiöltözés csak az ottlévőknek szól..meg az ember mindíg megnézi mi van a másikon,szóval én még sosem jártam gyülekezetlátogatáson,de sztem egy jó bő pulcsit vegyél fömeg egy vastag nadrágot lapostalpú cipővel..

az talán megfelel nekik..

2009. dec. 10. 16:40
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
valójában persze a biblia hosszó lapokon keresztűl ecseteli, miben kell lennie egy áldozatot bemutató személynek, vagy más, szolgálatot végző embereknek. de tény ez a gondolkodásmód teljesen elharapódzott mostanában. mármint hogy az EMBEREKNEK KELL MEGFELELNÜNK. valójában nem embereknek kell megfelelnünk, HANEM ISTENNEK. vajon Istent megbánthatod avval, hogy elegánsan felöltözöl? biztos nem. és ha slamposan, farmerba mész? lehet, azzal se.
2009. dec. 10. 16:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Mindenki ó válaszokat írt, biztos könnyen el fogod tudni dönteni. De az tényleg jó, ha a derekad nem lóg ki, és a dekoltázsod sem kivágott.

Én még azt ajánlom, h rétegesen öltözz. Mert ha meleged lesz?

2009. dec. 10. 16:53
 9/13 anonim ***** válasza:
melyik gyülekezetbe?
2009. dec. 10. 16:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Foggalmam sincsxD Am köszi a válaszokat. Igaz hogy páran eltértetek a lényegtől, de nem gond:)
2009. dec. 10. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!