Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Léteznek-e démonok?

Léteznek-e démonok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 15:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
akkor én vagyok az egyetlen,egyébként lehet,hogy így is van..de minden rejtélyes gyógyító máshogy vélekedik..
2009. dec. 9. 16:46
 22/38 Evelynn ***** válasza:

Ott, hogy "nem a te nevedben űztünk-é ördögöket"

ez itt, igen, démonokat jelent.

De a gonosztevők, akikről szól ez a rész, akik nem mennek be Isten országába, ők nem démonok. Ők emberek, akik nem jutnak be a Mennybe, vagyis elkárhoznak. De nem azért nem jutnak a Mennybe, mert Isten nem akarja, h oda jussanak, hanem ők maguk rontják el.

2009. dec. 10. 15:20
 23/38 A kérdező kommentje:
azért mert gonoszságot művelnek, vagyis démonokat űznek ki?
2009. dec. 10. 15:48
 24/38 anonim ***** válasza:
Vajon ez újabb álkérdés?
2009. dec. 10. 16:41
 25/38 Evelynn ***** válasza:

Nem! Nem az a gonoszság, h démonokat űznek. Az nem gonoszság.

Azért írja, h "nem a te nevedben űztünk-é démonokat", mert csak Jézus nevének engedelmeskednek a démonok. Annak a névnek engedelmeskednek aminek van hatalma felettük. És ilyen név csak az Atyától lehet.

A gonoszságuk az sok minden lehet. Valamilyen módon eltérnek Isten ösvényétől.

De, mint írtam, a démonűzés nem rossz!

Nézd csak meg, Márk evangéliuma 16:17

"Azokat pedig,akik hisznek, ilyen jelek követik, az én nevemben ördögöket űznek, új nyelveken szólanak."

(ördögök=démonok)

Ezt Jézus mondta.

Innentől kezdve sztem nem kérdés, hogy a démonűzés jó-e vagy sem,ill., hogy Kinek a nevében lehetséges.

De ha van még kérdésed szívesen válaszolok. :)

(Am a 20:27-es, és a 15:20-as is én voltam.)

2009. dec. 13. 15:59
 26/38 anonim válasza:
Megmosolyogtató, hogy egy ilyen kérdésre sokan a Bibliából idéznek. Ha erre a kérdésre választ akarsz kapni, akkor gondolkozz el a dolgon és döntsd el, hogy hiszed-e, hogy léteznek vagy sem. Ha elhiszed, akkor léteznek, ha nem, akkor nem, ez már csak tőled függ.
2010. febr. 22. 13:28
 27/38 anonim ***** válasza:

Megmosolyogtató, hogy egy ilyen kérdésre sokan a Bibliából idéznek. Ha erre a kérdésre választ akarsz kapni, akkor gondolkozz el a dolgon és döntsd el, hogy hiszed-e, hogy léteznek vagy sem. Ha elhiszed, akkor léteznek, ha nem, akkor nem, ez már csak tőled függ.

ez igaz,főleg,hogy azzal akarnak bizonyítani dolgokat,amit ugyanúgy csak hinni lehet...ez kész..

2010. febr. 22. 14:44
 28/38 anonim ***** válasza:

16:26-os valaszolo!

Isten pedig igen is letezik!Lehet,hogy nem lehet bebizonyitani,hogy letezik,de azt az ember erzi a sajat sziveben,hogy van e vagy nincs Isten!

2010. máj. 26. 19:52
 29/38 anonim válasza:
Én hiszek a sárkányokban, a démonokban, a jóemberekben, és egyéb fantázia szülte lényekben.
2010. jún. 9. 17:16
 30/38 anonim válasza:
100%

A betegségek,a gyilkosságok,az éhínség,a lopás,hűtlenség és minden egyéb rossz dolog a démonok munkája.

Annak ellenére,hogy te nem látod őket,itt vannak köztünk,befolyásolják az emberek cselekedeteit és rossz dolgokra sarkallnak.Ugyanúgy,ahogy az atkák sem tudják pl a szőnyegekben,hogy mi emberek létezünk,pedig nap mint nap rálépünk és méterekkel visszük arrébb őket a lábunkkal.:)

2010. aug. 13. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!