Léteznek-e démonok?
Ott, hogy "nem a te nevedben űztünk-é ördögöket"
ez itt, igen, démonokat jelent.
De a gonosztevők, akikről szól ez a rész, akik nem mennek be Isten országába, ők nem démonok. Ők emberek, akik nem jutnak be a Mennybe, vagyis elkárhoznak. De nem azért nem jutnak a Mennybe, mert Isten nem akarja, h oda jussanak, hanem ők maguk rontják el.
Nem! Nem az a gonoszság, h démonokat űznek. Az nem gonoszság.
Azért írja, h "nem a te nevedben űztünk-é démonokat", mert csak Jézus nevének engedelmeskednek a démonok. Annak a névnek engedelmeskednek aminek van hatalma felettük. És ilyen név csak az Atyától lehet.
A gonoszságuk az sok minden lehet. Valamilyen módon eltérnek Isten ösvényétől.
De, mint írtam, a démonűzés nem rossz!
Nézd csak meg, Márk evangéliuma 16:17
"Azokat pedig,akik hisznek, ilyen jelek követik, az én nevemben ördögöket űznek, új nyelveken szólanak."
(ördögök=démonok)
Ezt Jézus mondta.
Innentől kezdve sztem nem kérdés, hogy a démonűzés jó-e vagy sem,ill., hogy Kinek a nevében lehetséges.
De ha van még kérdésed szívesen válaszolok. :)
(Am a 20:27-es, és a 15:20-as is én voltam.)
Megmosolyogtató, hogy egy ilyen kérdésre sokan a Bibliából idéznek. Ha erre a kérdésre választ akarsz kapni, akkor gondolkozz el a dolgon és döntsd el, hogy hiszed-e, hogy léteznek vagy sem. Ha elhiszed, akkor léteznek, ha nem, akkor nem, ez már csak tőled függ.
ez igaz,főleg,hogy azzal akarnak bizonyítani dolgokat,amit ugyanúgy csak hinni lehet...ez kész..
16:26-os valaszolo!
Isten pedig igen is letezik!Lehet,hogy nem lehet bebizonyitani,hogy letezik,de azt az ember erzi a sajat sziveben,hogy van e vagy nincs Isten!
A betegségek,a gyilkosságok,az éhínség,a lopás,hűtlenség és minden egyéb rossz dolog a démonok munkája.
Annak ellenére,hogy te nem látod őket,itt vannak köztünk,befolyásolják az emberek cselekedeteit és rossz dolgokra sarkallnak.Ugyanúgy,ahogy az atkák sem tudják pl a szőnyegekben,hogy mi emberek létezünk,pedig nap mint nap rálépünk és méterekkel visszük arrébb őket a lábunkkal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!