1914-2014. Mit hoz a jövő?
Kedves utolsó tanú!
Félre értesz. Elolvastam amit írtál.
A Jehova tanúi azt állítják,hogy ők nem próféták,nos ha nem próféták akkor honnan a fenéből tudják,hogy Jézus már uralkodik? A Biblia nem ír évszámot csak a jeleket írja,hogy mik lesznek. Igen ám,csakhogy itt az a bökkenő,hogy a Biblia Jézus eljövetelét látványosan írja le, vagyis mindenki látni fogja amikor visszatér. Ti meg azt mondjátok,hogy ez már megtörtént. Senki rajtatok kívül ezt nem mondja csak a ti szervezetetek. Ha ez nem prófétikus kijelentés,akkor mi?
Tudod,hogy valójában mi aggaszt engem?
Az a rengeteg becsapott ember aki hisz egy hamis prófétának.
Ha a történelmetek megismétli önmagát akkor újra rengetegen fognak szenvedni egy hazugság miatt.
Vagy csak én vagyok balfék,hogy nem értem meg?
Kedves Kérdező.
Nem vagy az, aminek írtad magad, csak figyelmetlen.
Jézus eljövetele nem szemmel látható módon lesz, és ezt a bibliádban is így van leírva
(Lukács 17:20, 21) . . .„Az Isten királysága nem szembetűnő módon jön el,
A Tanítványok kérdezgették a jelekről mi lesz a jele Jézus jelenlétének?
(Máté 24:3) 3 Míg az Olajfák hegyén ült, a tanítványok külön odamentek hozzá, és ezt mondták: „Mondd meg nekünk, mikor lesznek ezek, és mi lesz a jele a jelenlétednek és a világrendszer befejezésének?”
Jézus a Máté 24-25. fejezetében leírta a globális jelét az ő királyságának.
a világméretű háborúkat, s a sorozatban mindenhol növekvő katasztrófákat, éhezéseket, stb egyszerre egy időszakon át
S a Máté 24:14 is ide tartozik.
Ezek az események jelzik Jézus királyi hatalmát, az ellenségei között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!