Nem vagyok vallásos. Apósom temetésén ezelőtt 23 évvel a pap énekelve mondta a búcsúztató beszédet. Sosem hallottam még olyat. Milyen vallású lehetett?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 15:09
11/15 anonim válasza:
Köszi:)
Itt egyébként megnézheted egy templom belsejét is, ha érdekel.
Egy kis virtuális séta:
Bár lehet pont ezt találtad meg:)
Egyébként sok helyen van az országban.
"Rivulets of Silver Tears nevű felhasználó -nak, miért nem alszol még ? Ilyen késő éjjel ?"
Mert utána fel kell ébredni...:)
Még nem merültem le teljesen. (de ez nem éppen egészséges, így nem követendő példa)
Szép álmokat!
12/15 A kérdező kommentje:
Rivulets of Silver Tears nevű felhasználónak : Köszönöm a szép videofelvételt, kár hogy az operatőr balról jobbra, és nem jobbról balra készitette a felvételt. Az épület mint műalkotás szép, nekem ugyan kissé giccses, de nem én vagyok a lényeg. Kellemes vasárnap estét neked :) Szia.
2014. jan. 26. 20:20
13/15 A kérdező kommentje:
"Mert utána fel kell ébredni " - akkor ne egyél, mert utána úgy is megéhezel :)
Állást keresek szoc.ápoló gondozóként, 5 év munkaviszony után. ( 85 fős betegosztályon dolgoztam ) 54 évesen. :/
2014. jan. 27. 14:26
14/15 A kérdező kommentje:
Rivulets of Silver Tears : Igényes filmfelvételt küldtél nekem a Rózsák terén lévő templom belsejéről. Az igényesség róla szól, és jól eső érzés volt tőled az a levél. :)
2014. jan. 27. 16:40
15/15 anonim válasza:
Misézni néha pl. római katolikusoknál is miséznek énekelve, de temetésen nem jellemző, inkább nagy ünnepeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!