Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem vagyok vallásos. Apósom...

Nem vagyok vallásos. Apósom temetésén ezelőtt 23 évvel a pap énekelve mondta a búcsúztató beszédet. Sosem hallottam még olyat. Milyen vallású lehetett?

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Köszi:)

Itt egyébként megnézheted egy templom belsejét is, ha érdekel.

Egy kis virtuális séta:

[link]

Bár lehet pont ezt találtad meg:)

Egyébként sok helyen van az országban.

"Rivulets of Silver Tears nevű felhasználó -nak, miért nem alszol még ? Ilyen késő éjjel ?"

Mert utána fel kell ébredni...:)

Még nem merültem le teljesen. (de ez nem éppen egészséges, így nem követendő példa)

Szép álmokat!

2014. jan. 25. 02:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Rivulets of Silver Tears nevű felhasználónak : Köszönöm a szép videofelvételt, kár hogy az operatőr balról jobbra, és nem jobbról balra készitette a felvételt. Az épület mint műalkotás szép, nekem ugyan kissé giccses, de nem én vagyok a lényeg. Kellemes vasárnap estét neked :) Szia.
2014. jan. 26. 20:20
 13/15 A kérdező kommentje:

"Mert utána fel kell ébredni " - akkor ne egyél, mert utána úgy is megéhezel :)

Állást keresek szoc.ápoló gondozóként, 5 év munkaviszony után. ( 85 fős betegosztályon dolgoztam ) 54 évesen. :/

2014. jan. 27. 14:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Rivulets of Silver Tears : Igényes filmfelvételt küldtél nekem a Rózsák terén lévő templom belsejéről. Az igényesség róla szól, és jól eső érzés volt tőled az a levél. :)
2014. jan. 27. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Misézni néha pl. római katolikusoknál is miséznek énekelve, de temetésen nem jellemző, inkább nagy ünnepeken.
2014. ápr. 6. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!