Mit jelent számotokra, a Jelenések 21:5 "Mindent újjáteszek? "
Ez olyan,mintha ezekre a jövőbeni áldásokra vonatkozóan Isten aláirna egy garancialevelet vagy birtoklevelet,mely a hűséges emberiségnek szol.Ki merné kétségbe vonni egy ilyen Jótálló szavahihetőseget?Ezek az ígéretek annyira biztosak,hogy Isten úgy beszél róluk,mindha már be is telyesedtek volna:"Meglettek"Hát nem Isten "az Alfa es az Omega...aki van,aki volt es aki eljön,a Mindenható?(jelenések 1:8).Bizony Ő!
És ő maga jelenti ki:"En vagyok az első,és én vagyok az utolsó.Rajtam kivül nincs Isten"(Ézsaiás 44:6).Ezért képes próféciákat ihletni,es a legapróbb részletekig beteljesiteni azokat.Milyen hiterősitő ez.Ezt ígéri:"Ime!Mindent ujjáteszek!"Ahelyett,hogy kétségbe vonnánk,,hogy tényleg meg fognak -e történni ezek a csodálatos dolgok,kérdezzük meg magunktól;"Nekem személy szerint mit kell tennem,hogy örökölhessem ezeket az áldásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!