Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ismertek szép, szentekről...

Ismertek szép, szentekről szóló filmeket?

Figyelt kérdés
Nekem a legjobban eddig A mennyországot választom és a Legyetek jók, ha tudtok c. Néri Szent Fülöpről szóló filmek tetszettek, amelyek a Gloria tévén elérhetők. Inkább a férfi szentek érdekelnének, mert férfi lévén azok a filmek számomra inspirálóbbak. Köszönöm! :)

2014. jan. 1. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A glorián amit én találtam az magyar, csak a dalok feliratosak: [link]
2014. jan. 2. 13:16
 12/15 Béla7 ***** válasza:

A Szeretet küldetése. Bosco Szent Jánosról szól (Don Bosco) :)

[link]

[link]

2014. jan. 2. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy a filmek készítői, jogtulajdonosai örülnek annak, hogy valami füytiTV oldal megosztja engedély nélkül a filmjeiket. Csodálom, hogy még nem volt ebből botrány.
2014. jan. 2. 22:38
 14/15 A kérdező kommentje:
A Gloria.tv nemzetközileg elismert, nemes célt követő oldal - a világ számos nyelvén elérhetők a példaértékű filmek és videók.
2014. jan. 2. 23:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmiféle cél nem szentesíti a lopást. Persze, ha a filmek kiadói beleegyeztek, akkor az az ő dolguk.
2014. jan. 2. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!