Ezt hogy tudom megvalósítani?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, református, meg vagyok keresztelve. Sajnos, nem hiszek a vallásomben, buddhista szeretnék lenni. Hol tudom gyakorolni a buddhista vallást?2013. dec. 30. 22:14
1/4 anonim válasza:
A buddhizmusnak konkrétan melyik irányzatát akarod gyakorolni? :)
2/4 feketepeter válasza:
a google segitsegevel rengeteg helyet talalhatsz akar itt Magyarorszagon is.
3/4 anonim válasza:
Téged mi fogott meg ebben a vallásban?Miért épp az akarsz lenni?
4/4 anonim válasza:
Megértem, hogy össze vagy zavarodva, ma sok vallás nem épp keresztényi módon viselkedik. De úgy igazából a Bibliát megvizsgáltad már valaha? Lehet akkor abban hinni tudnál, mert Isten Szava, és Ő csak jót akar nekünk. Persze ez a te döntésed, csak egy javaslat volt. Nekem nagyon sok mindenben segített, segít az, hogy tanulmányozom a Bibliát.
Minden jót....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!