Nemrég kezdtem a református hitet, hogy imádkozzak este lefekvés előtt? Milyen imát mondjak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 20:19
11/13 anonim válasza:
Ez a dalszöveg arról szól, hogy mit nem kér és mit kér, aki imádkozni szeretne.
12/13 anonim válasza:
Annyi biztos, hogy aki gyűlölködni vágyik, annak jó célpont Jehova Tanui gyülekezete. Viszont itt mindenki kifejtheti a véleményét, akár melyik gyülekezethez tartozik, vagy nem tartozik, vagy gyűlölködik, mindenki a saját belátása szerint írhat. Ez a jó ebben a "klubban".
13/13 anonim válasza:
kedves 22.33 a biblia vallástól független. mivel te katolikusnak vallod magad, nyílván van bibliád, és heti rendszerességel szánsz időt az olvasására, és elfogadod, mint isten szavát. nyílván Károli fordítással rendelkezel. ebben a bibliafordításban is pontosan ugyanott találhatóak ezek a kiemelések, amiket idéztem. pál apostol a bereaiakra azt mondta, hogy ezek nemesebb gondolkodásúak, mivel NEM HITTÉK EL neki, amit mondott, hanem naponta gondosan vizsgálták az Írásokat, HOGY VAJON ÚGY VANNAK-E AZOK A DOLGOK. ezt a cselekedetek 17:11 ben találod. Helyesnek tartom, hogy nem hiszed el ezeket, hisz a katolikus vallás nem ezeket tanítja. viszont a katolikus vallás tanítóinak is ugyanaz a biblia van a kezében, mint az enyémben. egy Isten van, és egy Isten szava. valamelyik nem mond igazat. de könnyü helyzetben vagyunk, hisz Isten lerántja a leplet az igazságról. ehhez csak meg kell vizsgálnod a bibliát, "komoly igyekezettel". ha ezt nem teszed meg , lehet, hiszékeny vagy, és elhitted embereknek, amit mondanak, anélkűl, hogy utánnanéztél volna. NE HIGY NEKEM SEM!!! HIGY A BIBLIÁNAK, ÉS A SAJÁT SZEMEDNEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!