Mi a különbség az Algériai es az Alban muszlimok között?
Az Algériai az arab, az Albán meg balkáni.
Számomra sok különbség nincs köztük, az arabok általában vallási fanatikusok, a balkáni muszlimról meg lehet hogy nem is tudod meg hogy mi a vallása ha nem mondja.
Én rengeteg arab muszlimot ismerek, éltem külföldön nemrég és ott sok volt. Az európai csajokra mint a légypapírra úgy mennek, az elején húzzák a mézes madzagot, nyomják az átlátszó szövegüket. Volt egy ismerősöm, kis naiv agyatlan 19 éves csajszi, beadta a derekát, a végén mikor ott tartottak hogy húzzon burkát a fejére kidobta a pasit aki megfenyegette és csak akkor szállt le róla nagynehezen mikor rendőrségi ügy lett belőle.
Nem is értem sokan mit esznek rajtuk, engem egyenesen taszít hogy mindenük tiszta szőr és az összenőtt szemöldök.
28/L
Albaniaban sokaig kommunizmus volt amikor is a vallas el volt nyomva eppen ezert az albanok nem valami vallasosak, az iszlamon belul is leginkabb mindenfele szufi szektak vannak arra elterjedve. Az elsore ne halgass o nagyon ostoba, az arabok kozott is vannak sok felek, eleve sokan nem is muszlimok, akik kozuluk fanatikusok azok a szudiak, de sokan kozuluk is alig vallasosak, az algeriaiak, relativ vallasosabbak, de a hosszu francia fennhatosag miatt talan ok a legkulturaltabb arabok.
U.I. az algeriai kisbetu.
Az albán muszlim 3 féle lehet:
albániai- a vallás nem mérvadó
makedón - békés nyugodt nép de keményen hagyomány tisztelő
koszovói - sok a fanatikus és vad a hagyomány tisztelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!