Isten szerint bűn lenne (az ingyenes) Linux helyett Windows 7-et használni amiért nem fizettem?
Igazság szerint az a 30 ezer forint (inkább 25) egy olyan szoftverért, amit esetleg 5-10 évig használsz és a géped nélküle egy használhatatlan halom ócskavas, nem olyan nagy ár.
Mert hát jó, hogy van Linux és sok mindent meg lehet vele oldani. Én is használom dual boot-ban. De a Linux nagy gyengesége a statisztikai hibahatárt alig felül múló piaci részesedése, ami miatt sok területen munkára alkalmatlan. Aki csak böngészni, filmezni, szöveget szerkeszteni veszi a gépét, annak tényleg drága ÉS fölösleges a Windows.
10-es!
Igen, másolni, hamisítani szabálysértés. De ki tett ilyet közülünk? Mi csak használjuk, nem hamisítjuk.
Dehogy bűn. Ennyi erővel, minden DVD-t meg kéne venni, meg CD-t, nem használhatnánk a Youtube-ot se, zeneletöltőt se, filmeket se tölthetnénk le. De őszintén, ki nem csinál ilyet?
Ez tutira nem bűn.
Én vettem egy laptopot, azon alapból rajta van a Win10.
Van egy másik laptopom, azt úgy kaptam régebben. Azon Win7 van. Egy idő után elkezdett megjeleníteni üzeneteket, hogy nem regisztrált a Win rajta, azóta is jönnek az üzenetek, emiatt háttérképet sem tudok berakni. Ezért így használom.
De nem is tudom, lehet-e még egyáltalán vásárolni Win7-et. WinXP-t már szerintem nem.
Ha valami kalóz módon regisztrálnám a Win7-et, és nem jelenítené meg többé az üzeneteket, hogy regisztráljak, az bűn lenne. (Már ha tényleg nem lehet már kapni Win7-et.) Maga a Windows jelzi, hogy nincs regisztrálva, szóval tud róla, de nem áll le, ugyanúgy engedi, hogy használjam, csak nincs háttérkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!