Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a célja Krisztus visszatéré...

KZitus kérdése:

Mi a célja Krisztus visszatérésének? Mit fog tenni, amikor visszajön?

Figyelt kérdés

Elég sok vitát olvastam itt arról, hogy mikor fog Krisztus visszajönni. Ezért vetődött fel ez a kérdés bennem.

Akik nem keresztények, vagy viccelődők, kérem kíméljenek. Köszönöm.

2013. dec. 6. 10:47
1 2
 11/18 pelgrim ***** válasza:

Kedves utolsó (# 9/10 Időpont 12-14 09:29),

Mielőtt válaszolnék előbb egy kis helyesbítés: A kérdőjel az utolsó mondatom végén véletlenül került oda, az utolsó mondatot nem kérdésnek hanem kijelentésnek szántam:

«Ez az élmény a Krisztus “második” eljövetele.»

A példabeszéd amiből idéztél szerintem nem Krisztus újból eljöveteléről szólt hanem, az embernek arról a kötelességéről, hogy adottságait a lehető legnagyobb mértékben értékesítse (végig kell olvasni a példabeszédet).

2013. dec. 25. 17:29
 12/18 pelgrim ***** válasza:
*Kedves kérdező (# 9/10 Időpont 12-14 09:29),
2013. dec. 25. 17:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem olvastam a ""Biblia ami a kuliszak mogott van"cimu konyvet"- ezért nincsen róla véleményem
2013. dec. 30. 21:12
 14/18 szabózoli ***** válasza:

Kedves Zita! :)

Azt hiszem te nagyon jól tudod,hogy mi a célja Jézus Krisztus visszatérésének.

Viszont amit nem tudok,az az,hogy miért kérded?

Miért teszed fel ezt a kérdést?

Mi a te célod ezzel a kérdéssel!?

"Az igaznak ösvénye egyenes..."(Ézs.26:7)

:) Egyébként a kérdésedre válaszolva átadom a szót a Bibliának;

"Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak először a kik meghaltak volt a Krisztusban; Azután mi, a kik élünk, a kik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és ekképen mindenkor az Úrral leszünk."(1Tesz.4:16)

Nos,kedves Zita.

Elégedett vagy a válasszal?

Remélem segíthettem.

2013. dec. 30. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Krisztus visszatérésének az a célja, hogy helyreálítsa a békét Földön azáltal, hogy elpusztítsa a gonoszokat és csak az igazságosak fognak élni akik engedelmeskednek Istennek.
2013. dec. 31. 11:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Nos kerdezo ha nem olvastad ajanlom atolvasasra meg fogsz lepodni mi lehet a valodi ertelme a biblianak.

[link]

Az oldalon z elso kotet es masodik kotet-nel lellehet tolteni akar pdf formatumban is.

2013. dec. 31. 12:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia.Az a tanacsom hogy Egyedul a Bibliat olvasd!! A celja? Egy nagyon szep dolog a celja az eljovetenlek. Krisztus eljon hogy gyermekeit elvihesse oda amit nekunk keszitett. Mikor vissza jon akkor mar O (Jezus) elvegezte erettunk valo munkajat es itt Neki mar a munkaja vege lett. Mikor jon o olyan " foldrenges" lesz ami meg nem volt a foldon. DE Isten gyermekei megmenekulnek hiszen egy szempillantas alatt atvaltozunk halhatatlanokka es felszallunk Isten ele.
2013. dec. 31. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Az elozo vagyok.

Krisztus masodik eljovetelet nem tudja senki , az angyalok sem, Jezus sem, CSAK is az Atya!!!! Tehat hiaba probaljak fura szamitasokkal kiszamitani ugy sem fogja ISTEN elaruni nekik.

2013. dec. 31. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!