Mi a célja Krisztus visszatérésének? Mit fog tenni, amikor visszajön?
Elég sok vitát olvastam itt arról, hogy mikor fog Krisztus visszajönni. Ezért vetődött fel ez a kérdés bennem.
Akik nem keresztények, vagy viccelődők, kérem kíméljenek. Köszönöm.
Kedves utolsó (# 9/10 Időpont 12-14 09:29),
Mielőtt válaszolnék előbb egy kis helyesbítés: A kérdőjel az utolsó mondatom végén véletlenül került oda, az utolsó mondatot nem kérdésnek hanem kijelentésnek szántam:
«Ez az élmény a Krisztus “második” eljövetele.»
A példabeszéd amiből idéztél szerintem nem Krisztus újból eljöveteléről szólt hanem, az embernek arról a kötelességéről, hogy adottságait a lehető legnagyobb mértékben értékesítse (végig kell olvasni a példabeszédet).
Kedves Zita! :)
Azt hiszem te nagyon jól tudod,hogy mi a célja Jézus Krisztus visszatérésének.
Viszont amit nem tudok,az az,hogy miért kérded?
Miért teszed fel ezt a kérdést?
Mi a te célod ezzel a kérdéssel!?
"Az igaznak ösvénye egyenes..."(Ézs.26:7)
:) Egyébként a kérdésedre válaszolva átadom a szót a Bibliának;
"Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak először a kik meghaltak volt a Krisztusban; Azután mi, a kik élünk, a kik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és ekképen mindenkor az Úrral leszünk."(1Tesz.4:16)
Nos,kedves Zita.
Elégedett vagy a válasszal?
Remélem segíthettem.
Nos kerdezo ha nem olvastad ajanlom atolvasasra meg fogsz lepodni mi lehet a valodi ertelme a biblianak.
Az oldalon z elso kotet es masodik kotet-nel lellehet tolteni akar pdf formatumban is.
Az elozo vagyok.
Krisztus masodik eljovetelet nem tudja senki , az angyalok sem, Jezus sem, CSAK is az Atya!!!! Tehat hiaba probaljak fura szamitasokkal kiszamitani ugy sem fogja ISTEN elaruni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!