Isten szemmel tart minket?
Számít az neki, hogy mit mondunk, teszünk a mindennapjainkban?
Van erre valami bibliai bizonyíték?
Kedves előző, ha nincs Isten, akkor apád sincs. Ha van Isten, akkor apád él. De ha nem hiszel Istenben, akkor nem fogtok többé találkozni.
Kérdező, van erre utalás a Bibliában is, több helyen.
11:32
Na én is azt mondom. Szememben a fanatikus vallásuak a legrosszabb emberek.
Csak azt nem értem, hogy hogyan hisznek a fanatikusak az Istenben,amikor rosszak az embertársakkal és forr bennük a rosszindulat.Mindig azt mondják kérik az Isten bocsánatát és megis kapják. De mennyit bocsájt az Isten a fanatikus agyukban?
Igen és újra csak igen.
Ha nem így lenne akkor nem azt mondaná,hogy mindenkit a cselekedetei szerint itél majd el. Ebből kifolyolag tudhatjuk,hogy igenis látja a cselekedeteinket.
És mitöbb, a szívbe is belelát,ez azt jelenti,hogy Isten elött nincs titok és legfőképpen ez az amire vigyázni kell mert ha az emberek elől el is titkolsz valamit az Isten elől nem tudod megtenni.
Üdv
Én hiszek benne, hogy szemmel tart.Életem legnehezebb óráiban, amikor úgy éreztem nincs tovább, vagy feladom, mindig kinyílt egy másik kiskapu ami a szomorúságomat ,elkeseredésemet enyhítette. És ez lehetett részéről a KEGYELEM!
Figyeljétek csak meg a környezeteteket!Függetlenül attól, hogy hívő vagy éppen nem hívő emberről van szó!
Ha valami rossz történik: haláleset, kisiklik életünk: szomorúság, nyomorúság ér minket; azonnal Istent kezdjük ezért hibáztatni! Nem a sátánt! Istent, mert ezt megengedte! De viszont azt elfelejtjük, vagy észre sem vesszük ha életünk során valami pozitív dolog történik velünk,/ nem kell, hogy nagy legyen; csak egy apróság ami örömet, mosolyt visz életünkbe/ vajon azt megtudjuk Istennek köszönni? Eltudunk érte rebegni egy hála imát?
" ÉLETEM OTT VAN ISTEN TENYERÉN
AZÉRT NEM FÉLEK ÉN,
BÁRMI FÁJ NEKEM:MOSOLYOG A SZEMEM.
SZÁZ JAJSZÓ KÖZÖTT IS BÍZOM VAKON,
HITEM FEL NEM ADOM!
RÁM TÖRHET VADUL EZER BAJ, VESZÉLY:
ISTEN ÍGY SZÓL: NE FÉLJ!
MIÉRT IS, MITŐL IS FÉRHETNÉK ÉN?
AZ ISTEN TENYERÉN!?"
"Hogy írhatsz neki ilyet, hogy nem találkoznak többé? Szánalmas vagy."
Nem hisz Istenben. Számára nem létezik a halál utáni élet. Mégis hogy találkoznának?
"Attól, hogy még nem hisz valaki Istenben, de jó életet él, attól még igen is kerülhet a mennybe."
Nem, nem kerülhet. A mennybe kerülés megnyugvás, feloldódás Isten lelkén. Aki nem hisz benne, nem nyugszik meg. Nem azért, mert Isten nem akarja, azért, mert ő maga nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!