Ha megáldom a Sátánt az erősíti vagy gyengíti?
Mert ha gyengíti, fenn lehetne tartani egy különítményt, aki folyamatosan áldja a Sátánt, nem?
Amúgy komolyan érdekel a véleményetek :D
"Nem vagy erősebb mint Krisztus volt itt a földön, és ő azt mondta Sátánnak:"„Eredj el, Sátán! "Máté 4:10"
Krisztus azt mondta,csinálhatunk nagyobb dolgokat is őnála.Egyébként pedig amit idéztél,az a kísértésre vonatkozik,arra,hogy Jézus hátat fordított a kísértésnek.Az áldás megint egy más dolog,megáldhatja,ez nem jelenti azt automatikusan,hogy szövetséget is köt vele,ha tisztában van önmagával,és a céljaival,mint ahogy Jézus tisztában volt vele.
Szerintem ha áldod akkor erősödik!
"Áldjátok az Urat, mert jó, mert irgalma örökkévaló! Áldjátok az istenek Istenét, mert irgalma örökkévaló!"
Még annyit hogy szerintem nem jó, ha foglalkoztatnak a sátánnal kapcsolatos dolgok, még ebből a szempontból sem!
Szeretné maga felé fordítani a figyelmedet mindegy hogy hogyan, csak foglalkozzál vele.
Miért ne lenne jó? Nem értem az agymosott keresztény bagázst. Lefektettek egy kvázi-logikus elméleti rendszert, a Teológiát. Hogy most baromságból indul ki az érvrendszer (van-e Isten) vagy nem, az mellékes. De a logikai rendszert miért ne feszegethetném? Kíváncsi ember vagyok, így születtem, most tudós vagyok. Mindenem a kérdezés.
Szóval válaszoljatok, agymosottak, vagy ha nem tudtok, gondolkozzatok el ezen:
Mi az a végső, mindent eldöntő érv, amely meggyőz benneteket arról, hogy inkább van Isten, mint nincs?
És a bibliára hiába hivatkoztok, mivel azt "Isten által sugalmazott", így ha nincs Isten, a Biblia is hiteltelen, ezért a biblián kívüli érvet mutassatok!
Szerintem Te is agymosott vagy csak a másik oldalon!
Minek foglalkozol a kérdéssel, ha nem hiszel Istenben?
Vagy csak a sátán létezik szerinted?
Egyébként Te is elgondolkodhatsz egy-két dolgon, pl. azon hogy mitől van benned ez a gyűlölet!
Esetleg már áldod is régóta a sátánt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!