Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek milyen egy magyar...

Szerintetek milyen egy magyar no elete, egy muszlim vallasu ferfi mellett kezdetekben es kesobb, esetleg 1 ev mulva?

Figyelt kérdés
Ki mit tud az arabokrol es a szokasaikrol?
2013. nov. 26. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Eleinte jó is lehet egy magyar nő élete muszlim férj mellet ( bár nem értem, hogy bír elviselni egy taplót, aki onnan jött, ahol ismeretlen a golyóstoll és a vízvezeték, és alapból leköpik a nyomorult, lebénult, beteg koldusokat)de később már rázós lehet, mert a muszlim több feleséget szeretne, és mikor már két másik asszonnyal kell osztozni a férjén, akkor eszébe jut, hogy talán még is csak jobb lett volna a keresztény kultúrkörben megmaradnia.
2013. dec. 7. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólót nem teljesen értem.

De puding próbája az evés, és mindenki a maga felelősségére dönt.

Nem fejletlenebb az arab kultúra, mint az keresztény európai, ha a történelmet nézzük akkor meg pláne. Amikor a magyarok még sátrakban éltek,az Levédiában, addig az arabok már szemműtéteket végeztek, olyan városokban laktak, ahol kórházak, könyvtárak, iskolák stb... működött... a mai tudomány nagyon sokat köszönhet a középkori arab tudósoknak.

Minden kultúra más, egyik szegényebb, másik gazdagabb, de mindegyikben azt kell tisztelni, ami van.

2013. dec. 7. 20:22
 13/14 anonim válasza:
A valaszt nem tudom megadni csak egy velemenyt. Az en baratom muszlim. Sok valaszolonak igaza van hogy attol fugg honnan jott. En megnezettem vele "A lanyom nelkul soha" cimu filmet. Nezd meg ha nem lattad es kozben kerdezgettem ez tenyleg igy van? Es o mondta hogy ott igen. A film iranban jatszodik es o is azt mondta hogy ott tenyleg nagyon szigoruak mindenben. De az o orszaga mas. Persze ez alatt nem azt kell erteni hogy ott bikiniben jarnak a nok,mert a vallas ugyanaz csak a felfogas illetve gondolom a banasmod. De en azt gondolom hogy vannak elojelei hazassag elott hogy mire szamithatsz kesobb.
2014. jan. 14. 15:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Erre mondtam, hogy ez a "jó" korszak. Ami tarthat valameddig.

Aztán, ha összevesztek, akkor jöhet a "rossz" korszak. Nem kötelező, de arrafelé könnyen jön.

És onnan kezdve már nem vagy a magad ura.

2014. jan. 14. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!