#10 sandor76
Hát az ima hol marad a végéről. Én elmondtam a legelső kommentbe de csak ahogy én tanultam.
„Ezt a szovetseget az apostolokkal kototte,akik elsok vokltak a 144000 tagjainak.”
Júdás is evett…
„Aki meltatlanul fogyaszt belole iteletet von magara.”
Ha méltatlan vagyok, akkor halott vagyok. Ha halott vagyok, nem tök mindegy, hogy eszek-e egy hókusz pókusz ceremóniás mutatványból? Ha méltatlan vagyok, tök mindegy, hogy az ítélet lajstromban egy sorral több van.
A lator egy kicsit sem evett az úrvacsorából, pedig Jézus megígérte neki, hogy vele lesz a paradicsomban.
A Biblia egyetlen sora sem tartalmaz olyat, hogy az „emlékjegyek” fogyasztói kizárólag a 144000 tagjai lennének. Ráadásul az úgynevezett úrvacsorának semmi jelentősége, ha a tartalom elvész. Márpedig ceremónián kívül nincs túl nagy foganatja az egésznek. Hogy mi a tartalma? Ezt maga Isten igéje jelenti ki nekünk:
Jn 15,13 Nincsen senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja az ő barátaiért.
Jn 13,34 Új parancsolatot adok néktek, hogy egymást szeressétek; a mint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást.
Lk 22,19 És minekutána a kenyeret vette, hálákat adván megszegé, és adá nékik, mondván: Ez az én testem, mely ti érettetek adatik: ezt cselekedjétek az én emlékezetemre.
Hát szegjétek meg testeteket, amiképpen az Úr is tette barátaiért, mert senkiben nincs nagyobb szeretet, mint amikor az életét adja a másikért. Ezt cselekedjétek Krisztus emlékezetére. Mert nem nagyobb a szolga az ő uránál. Ez az úrvacsora.
Ima az elejen es a vegen is van,igaz.
1,144000[felkent szemely.]Ok fogyaszthatnak az emlekjegyekbol,veluk lett megkotve az uj szovetseg,amit a zsidok elvesztettek.[Jelenesek,14;1.]
2,Egy nagy sokasag,akik nem fogyaszthatnak,az emlekjegyekbol,mert nem tartoznak a 144000-hez.
144000 ok egi remenyseguek.
Nagy sokasag,ok foldi remenyseguek.
Sandor vagyok,emberi faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!