Honnan tudnám megszerezni ennek az éneknek a kottáját?
A dal címe: Szívünk egy (kezdősora: Sok-sok nyelven áldjuk Őt). Hajdanán a Jubilate (énekegyüttes) énekelte, ami a Magyar Continental Singers elődjének tekinthető. Próbáltam már, de náluk (Magyar Cont. Singers) sincs meg ez a kotta.
A neten megtaláltam az eredeti ének kottáját (First Call: Undivided), de abból is hiányoznak a vokál szólamok, amire leginkább szükségem lenne. Ha esetleg valaki ért a kottázáshoz, megvan mp3-ban a dal...
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Próbáltam neked keresni, de csak fizetősöket találtam. Mindenesetre google-be írd be (leginkább az angol címet, arra nagyobb esély van), és azt hogy sheet music vagy music note vagy handmusic. Ha sokat vadászol, szerintem akár ingyenesen is megtalálhatod, de volt, ahol csak kb. 1,5 euro-ba került volna.
Köszi, de azokat szerintem én is megtaláltam, de az a gond velük, hogy nincs az összes szólam lekottázva csak a fő szólam plusz kíséret. De, ha esetleg találtál olyat, amibe többszólamú ének van kottázva, akkor légyszi küldd el a linket!
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!