Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ma voltam gyónni és elfelejtet...

Ma voltam gyónni és elfelejtettem megemlíteni egy dolgot. Felmentést ad az, hogy tényleg nem jutott eszembe?

Figyelt kérdés
Egy alkalommal gyónás nélkül áldoztam és ez nem jutott eszembe, pedig többször is végiggondoltam hogy nincs-e még valami.

2013. okt. 17. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Legközelebb ha van kedved nyugodtan mondhatod, hogy "lelki atyám több bűnre nem emlékszem".

Isten viszont látja a szíved és tudja, hogy mit bántál meg és mit nem. Nem a gyónástól függ a "jövőd".

2013. okt. 17. 23:41
 2/8 anonim válasza:
32%
Nem hinném,hogy attól függ,hogy ISten megbocsát-e vagy sem,hogy elmondtál-e mindent egy idős papnak...Bírom az ilyen szenteskedést meg álszenteskedést,közben meg csak rendesnek kéne lenni az emberekkel és minden oké
2013. okt. 17. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:
33%

Egyébként utálom ezt a szót és nem bírja az egóm elviselni, de egy teljesen "átlagos" lény vagyok.

Attól, hogy valaki becsületes és nem keresi másban a rosszat, még nem lesz valami nagy ember.

Ennek alap dolognak kellene lenni.

Csak a csőcselék között néha már felsőbbrendűnek érzem magam és nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...

2013. okt. 17. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
A gyónással semmit nem érsz.Olyan mint ha nem csináltál volna semmit.
2013. okt. 18. 07:33
 5/8 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
"Felmentést ad az, hogy tényleg nem jutott eszembe?" - Igen. Legközelebb meggyónod.
2013. okt. 18. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy egyesek mennyire ráérnek...
2013. okt. 18. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A katolikus egyház szerint Isten ezt a bűnödet is megbocsátotta, de a következő gyónáson meg kell említened.
2013. okt. 18. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel nem szánt szándékkal hagytad ki, hanem elfelejtetted, így nem bűn, de a következő gyónáskor említsd meg ezt is.
2013. okt. 19. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!