Az bűn ha egy lány megcsókol?
Nem tisztázódik a kérdésből, hogy most milyen vallásról van szó. Ezekben a szörnyű monoteista vallásokban mint a kereszténység vagy az iszlám, bűnnek számít. Sőt, az is, ha fiút csókol meg, mivel szexuális érdeklődésből teszi, ami valamilyen életellenes oknál fogva a házasság előtt tiltott, el kell nyomni.
Ha a normális vallások szemszögéből nézed, vagy csak a normál emberi gondolkodást, józan észt veszed alapul, nem bűn. A szexualitás egy természetes dolog. A homoszexualitással pedig addig nincs baj, ameddig mindkét fél beleegyezik, és nem tolják az emberek orra elé.
Miért csókolna meg egy lány, ha nem akarod?
És neked miért lenne bűnöd az?
A kérdésed, hogy a leszbikus lány bűnös-e?
mint mondtam hosszú történet, ezért leírom röviden a lényeget.
van egy barátnôm aki állandóan bulizik, és amikor részeg (én sosem iszom) szinte mindenkivel csókolózik mindegy, hogy lány vagy fiú...multkor engem is megcsókolt, de persze ô semmire sem emlékezett. 100%-ra tudom, hogy ô is a fiúkhoz vonzódik mert már régóta ismerem. és ugye így jött a kérdés, hogy bûn-e ha egy lány megcsókol?
Szervusz
1Korintusz 15:33
" Ne vezessenek félre titeket. Rossz társaságok megrontanak hasznos szokásokat."
Nem feltételes módban van! A szivacs csak azt tudja fölszívni, amibe mártják. Mérlegeld magadban. A barátnőd milyen irányba visz téged?
Üdvözlettel: Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!