Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus azt mondta, hogy a...

Jézus azt mondta, hogy a Szent Lélek káromlása nem bocsáttatik meg. Akkor ezek szerint ha én csúnya szavakat mondtam/gondoltam gyűlöletből vagy valami más okból a Szent Lélekre, akkor el fogok kárhozni akármit is csinálok?

Figyelt kérdés

2013. szept. 19. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Először is tisztázni kell ,hogy megtértél e ,örök életed van e,Krisztus átt vitt a halálbol az életbe ,

Mert ha igen akkor senki ,és semmi nem ragad ki Isten kezéből.

A Szent Szellem káromlása csak hitetlen ember részéről lehetséges.

A hívő ember áldja Istent,hogy megváltotta a bún átkától.

Tulajdon képpen a Szent Szellem káromlása az az ,amikor valaki tudatosan vissza utasítja Jézus Krisztust.Ezt nem tudja Isten megbocsájtani,SOHA!!!

yuda ,sok szép dolgot írkál,de keveri a "szezont a fazonnal"

2013. szept. 20. 20:04
 12/13 Mulder614 ***** válasza:
Az nem szó szerinti káromlást jelent. Henem hogy bizonyos teteiddel vagy viselkedéseddel nem hagyod működni magadon a szent szellemet.
2013. szept. 21. 11:02
 13/13 világvége1 ***** válasza:
Abból, ha gyűlöletből mondtad/gondoltad, lehet tudni, hogy el fogsz kárhozni, mert gyűlölöd Istent, pedig ő jó.
2020. jún. 24. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!