Az a római katolikus vallásnál mekkora bűn, ha önkielégítést végzek?
Amennyire én tudom, Onan története miatt tekintik sokan bűnnek az önkielégítést (onanizálást).
Pedig szerintem Onan-t csak azért tette hidegre az Úr, mert nem teljesítette az adott törvényt és nem csinált gyereket a halott testvére feleségének.
"És monda Júda Ónánnak: Eredj be a te bátyád feleségéhez, és vedd feleségűl mint sógor, és támaszsz magot bátyádnak.
9. Ónán pedig tudja vala, hogy a magzat nem lesz az övé, azért valamikor az ő bátyja feleségéhez bemegy vala, földre vesztegeti vala el a magot, hogy bátyjának magot ne támaszszon.
10. És gonoszságnak tetszék az Úr szemei előtt, a mit cselekeszik vala, annakokáért megölé őt is. "
Hát szerintem ez nem pont az önkielégítésről szól...
@13:46:
Amennyire tudom a katolikusoknak nem is elsősorban magával a cselekvéssel van bajuk, hanem a közben elképzelt, gondolt dolgokkal.
Kisebb bűn, mint a Vatikán által iparszerűen végzett pénzmosás, gyermekmegrontás, a megrendelt bérgyilkosságok, folytatólagosan elkövetett adócsalások, a maffiával való szoros szövetség, luxusprostituáltak kitartása, a Sátánnal való lepaktálás.
Ehhez képest mi a te bűnöd, te kis mafla? Gondolkozz már !!
Egyébként a lelkiatyád is maszturbál, mert egészséges férfi nem bírja ki nő nélkül. Ha még sincs nő, napjában 10x kiveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!