Hol írja/hol utal arra a Biblia, hogy Isten nem szereti, illetve ellenzi a melegházasságot?
Kíváncsi lennék arra, hogy a Biblia milyen módon, illetve hogyan hivatkozik arra/jelenti ki, hogy Isten ellene van az egyneműek házasságának, illetve szerelmének.
((Ez nekem már csak azért is furcsa, mert mindannyian Isten gyermekei vagyunk. Akkor úgy szeret, és úgy fogad el mindenkit, ahogyan megteremtett, és ahogyan vagyunk. Ellenben hallottam egy ilyen dolgot, hogy ezt említik a Bibliában, és kíváncsi lennék az igazságra.))
Nem mondtam, hogy paráznább, de ha igen, idézd kérlek :)
Mindkettő bűn, de a vallási törvényekben nem nagyon szokott hasonlítgatás lenni, hogy melyik nagyobb vagy kisebb bűn.
Ráadásul ez nem vagy-vagy dolog, hogy az ember vagy meleg, vagy megcsalja a feleségét :D
Szóval a kommented nagyjából értelmezhetetlen :)
Most már csak kötekedsz, pontosan érted, amit írtam.
Kulcsszavak: teremtés rendje, ösztönök, Isten teremtő terve (amire a szexualitás elsősorban irányul, persze nem bűn élvezni, teszem hozzá gyorsan...), fajtalankodás.
Szerintem túltárgyaltuk :) Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!