Nagyon furcsa dolognak vagyok rabja. Jópárszor jártam olyan országban ahol iszlám a vallás. Egyszerűen rabul ejtett a müezzin a mecsetek, Mekka, a nők öltözete stb. Szerintetek még normális vagyok, hogy ezért rajongok?
Nem hinném hogy kívülről kellene szemlélned ez olyan lenne mint megtagadni saját magadtól az igazságot és elfogadni azt hogy csak nézheted de részed nem lesz az igazság követéséből származó jutalomból :) Az itteni válaszolók többsége csak a médiából ismeri az Iszlámot vagy félreértelmezi. Olvasgass Iszlám oldalakat hogy megismerd a vallást pl iszlam.com én 1 éve tértem át az Iszlámra ha gondolod írj privit és beszélhetünk :)
17/L
Igen, csak míg te tudsz mondani egy norvégot, addig más mond neked többszáz öngyilkos vagy nem öngyilkos arab merénylőt. Az arányok barátom, az arányok, az az ami nem mindegy!
Tudod, volt már rá példa, hogy németjuhász tépett szét kisgyereket, de a közvélemény azt gondolja, hogy a németjuhász az egy intelligens, békés, és csak betörőkkel agresszív jószág. Sőt mi több, igazuk is van. Azért mert akadt 1-2 példány, ami nem úgy viselkedett mint fajtársai, még nem lehet az összes német-juhászt szapulni.
Ott a pitbull, na arról elég randa vélemények vannak, szintén joggal, és nem azért mert van köztük 1-2 amelyik olyan, hanem pont azért mert van 1-2, amelyik nem olyan!
Igen, itt nálunk is történnek gyilkosságok, és a törvények is lehetnének szigorúbbak.
De ne mondd nekem, hogy emiatt akkor az is rendben van, hogy tifelétek, ha megerőszakolnak egy nőt, akkor ott még utána megkövezik is érte. Olyan mintha téged hasbaszúrnálak egy rozsdás bökővel, de az igazságszolgáltatásod meg levágná érte a te fejed, merthogy nem védekeztél elég ügyesen, és bűnös vagy!
Abban viszont igazad van, hogy a mi társadalmunk is rossz irányba tart. Széthullnak a családok, fogy a népesség, dúl a liberalizmus és lassan eltűnünk szépen csendben ebben az alattomos nyavajában szenvedve.
Kedves arab kommentelő!
Cigány családból származok és néhány mondatod nem új nekem,hisz egy cigány családban is történhet ehhez hasonló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!