Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagyon furcsa dolognak vagyok...

Nagyon furcsa dolognak vagyok rabja. Jópárszor jártam olyan országban ahol iszlám a vallás. Egyszerűen rabul ejtett a müezzin a mecsetek, Mekka, a nők öltözete stb. Szerintetek még normális vagyok, hogy ezért rajongok?

Figyelt kérdés
A barátaim szerint vmi bajom van az emeleten....
2013. aug. 31. 15:17
1 2
 11/17 bakur12 ***** válasza:
60%
Nem "csak hallomasbol" ismerem. Fugg attol is, hogy hol laksz, meg fugg a csaladtol is. De Izraelbe tudok olyant, hogy egy arab lany elment szorakozni s a rokonai megoltek, mert naluk ezt nem szabad egy csaladba. Mikor Jordaniaba voltunk a baratnomet, meg anyumat majdnem letamadtak, hogy furdoruhaba furodtek, mert hogy ilyent ott nem szabad. Szerencsere voltak masok is akik lecsillapitottak oket. Nemzetkozi mediat nem szoktal olvasni meg hallgatni? Olyanok tortennek, hogy megeroszakolnak noket s oket buntetik meg. Meg tudok egy olyan peldat, hogy megkoveztek not azert, mert a ferje halala utan talalkozott mas ferfival, de egyebet nem csinaltak. Mind ezt mondjak, amugy az arabok, hogy milyen bekes az o vallasuk, meg hogy mindenki milyen boldog naluk. Felszinesen az, de latjuk azert, hogy mik tortennek. Konyvek is vannak arrol, hogy hogyan bannak a nokkel, mert voltak akik elmenekultek s leirtak.
2013. aug. 31. 22:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Tudtjátok jól tudom,hogy mi zajlik. A testvérem Egyiptomban rekedt a Best csődbemenése miatt...Ő beszélt helyiekkel(őt is szintén érdekli a vallás)ők is azt mondták a vallásuk békés,csak ez most nem mutatkozik meg.. Egyébként nem azt írtam,hogy fel szeretném venni a vallást ,csak kíváncsi voltam a véleményetekre,hogy mit gondoltok. Nagyon tetszik,de megfogadom az egyik kommentelő tanácsát: kívülről szemlélem ezt a világot,amit továbbra is tetszeni fog.
2013. aug. 31. 22:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy kívülről kellene szemlélned ez olyan lenne mint megtagadni saját magadtól az igazságot és elfogadni azt hogy csak nézheted de részed nem lesz az igazság követéséből származó jutalomból :) Az itteni válaszolók többsége csak a médiából ismeri az Iszlámot vagy félreértelmezi. Olvasgass Iszlám oldalakat hogy megismerd a vallást pl iszlam.com én 1 éve tértem át az Iszlámra ha gondolod írj privit és beszélhetünk :)

17/L

2013. szept. 1. 13:55
 14/17 anonim ***** válasza:
A legtöbb vallásos muszlim nőnek pont, hogy egy nyugati ország a visszataszító, ahol a nők úgy öltözködnek, hogy mindenük kint van, alkoholt fogyasztanak, és sorolhatnám. Ha gondolod írj nekem is én most költözök ki Törökországba, hogy jobban tudjam gyakorolni a vallásomat.
2013. szept. 1. 23:56
 15/17 anonim ***** válasza:
43%
En vagyok a nyolcadik valaszolo. Arab vagyok. Eroszakos emberek mindenhol vannak. Itt MINDEN nap kegyetlen gyilkossagok tortennek, es akkor meg az itteni emberek mondjak magukat civilizaltnak. A szelsoseg soha nem volt jarhato ut. Sem iszlam vallasban, sem keresztenyben, sem masban. De itt az europai emberek nagyon el vannak maguktol ajulva, hogy ok milyen civilizaltak...nah jah..igen, latszik. Persze tisztelet a kivetelnek, mert tudom, hogy van egy nagyon vekony ertelmes, es valoban civilizalt reteg minden tarsadalomban. Amikor a norveg ficko meszarolt nehany evvel ezelott mas nemzetisegu es vallasu gyerekeket (vilagosan kijelentette, h o bizony iszlamellenes), akkor a media, az emberek es mindenki, a torvenyhozas bolondnak titulalta. Ha egy muzulman ember ol, akkor terrorista. Na, akkor most ez mi alapjan van megallapitva. Magyarorszagon szerelemfeltesbol, penz miatt stb gyilkoljak meg egymast. Ott meg akkor, ha valaki hazassagon kivuli nemi eletet el peldaul. Ezt egy nyugati nem valoszinu, hogy meg tudja erteni, de mi meg azt nem ertjuk, h mire jo az, h mindenki azt csinal, amit akar, mindenki mindenkivel lefekszik, a csalad tuladonkeppen szetesnek egy ido utan..csonka csaladok tomkelege, homoszexualisok.
2013. szept. 2. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:
38%

Igen, csak míg te tudsz mondani egy norvégot, addig más mond neked többszáz öngyilkos vagy nem öngyilkos arab merénylőt. Az arányok barátom, az arányok, az az ami nem mindegy!

Tudod, volt már rá példa, hogy németjuhász tépett szét kisgyereket, de a közvélemény azt gondolja, hogy a németjuhász az egy intelligens, békés, és csak betörőkkel agresszív jószág. Sőt mi több, igazuk is van. Azért mert akadt 1-2 példány, ami nem úgy viselkedett mint fajtársai, még nem lehet az összes német-juhászt szapulni.

Ott a pitbull, na arról elég randa vélemények vannak, szintén joggal, és nem azért mert van köztük 1-2 amelyik olyan, hanem pont azért mert van 1-2, amelyik nem olyan!

Igen, itt nálunk is történnek gyilkosságok, és a törvények is lehetnének szigorúbbak.

De ne mondd nekem, hogy emiatt akkor az is rendben van, hogy tifelétek, ha megerőszakolnak egy nőt, akkor ott még utána megkövezik is érte. Olyan mintha téged hasbaszúrnálak egy rozsdás bökővel, de az igazságszolgáltatásod meg levágná érte a te fejed, merthogy nem védekeztél elég ügyesen, és bűnös vagy!

Abban viszont igazad van, hogy a mi társadalmunk is rossz irányba tart. Széthullnak a családok, fogy a népesség, dúl a liberalizmus és lassan eltűnünk szépen csendben ebben az alattomos nyavajában szenvedve.

2013. szept. 2. 23:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves arab kommentelő!

Cigány családból származok és néhány mondatod nem új nekem,hisz egy cigány családban is történhet ehhez hasonló..

2013. szept. 3. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!