Honnan tudhatja valaki, hogy melyik az (Isten előtt) igaz vallás?
Márk 7:6-9
Ő ezt mondta nekik: „Találóan prófétált rólatok Ézsaiás, ti képmutatók, ahogy meg van írva: »Ez a nép ajkával tisztel engem, de a szíve messze eltávolodott tőlem. 7 Hiába imádnak engem, mert tanokként emberek parancsait tanítják.« 8 Az Isten parancsolatát elhagyva, az emberek hagyományához ragaszkodtok erősen.”
9 Ezután még ezt is mondta nekik: „Ügyesen félreteszitek az Isten parancsolatát,+ hogy megtartsátok a magatok hagyományát.
Ennek kapcsán jutott eszembe ez a kérdés. Hogyan történhet ez meg ma?
Érdekes, KZitus, nem olvastad tovább a témámat?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..
Kedves Girgoy válasza
De igen végigolvastam (nem volt kevés), de nem sok köze van a kérdésemhez.
Elmondtam, minek éppen az a kérdés jutott eszembe. Keresem a Bibliában a választ, lehet, majd le is írom. de addig is érdekel mások mit gondolnak erről.
Melyik Bibliára gondoltál? A miénkre vagy az átírt jehovásra?
Mert míg nálunk Jézus maga az ige, tehát ő Isten, addig nektek csak egy teremtett lény, mert nálatok úgy van átírva, hogy ő egy ige.
Vagy addig míg a mi Bibliánk úgy szól, hogy: mondom neked ma velem leszel a Paradicsomban, addig a tietek
:
bizony mondom neked ma, velem leszel a Paradicsomban. Egy vessző eltérés és máris más a jelentés.
Az biztos, hogy ti átírtátok és ezért felelni fogtok. Az az igazi vallás, amely Krisztust követi és nem hamisítja Isten szavát. Ezek nem ti vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!