Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Reformátusoknál a keresztelőne...

Reformátusoknál a keresztelőnek van valamilyen fix költsége vagy adakozni kell, ki mennyit gondol?

Figyelt kérdés

2013. júl. 17. 09:43
 1/4 anonim válasza:
12%
Igen, nekem is annyiba került, bár most a nagyobb áfa kulcs miatt lehet, hogy drágább lesz...
2013. júl. 17. 11:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Pf. Nagyon viccesek vagytok, tényleg!

Katolikusnál olvastam olyat h 5000 Ft, meg visszamenőleg be kell fizetni az egyházi adót. EZÉRT kérdeztem, h itt mi van.

Aki ilyen ny.omo.rult, h azt hiszi, ez vicces, pedig csak SZÁNALMAS az erőltetett poénja, az NE válaszoljon!

Szerintem teljesen normális kérdést tettem fel, elvárható, h a válasz is az legyen!!!!!

2013. júl. 17. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem kell érte fizetni. A keresztelőért.

Adományt biztonságosan elfogadnak, hiszen abból tartják fenn a gyülekezetet...

Legjobb megkérdezni a lelkészt a helyi szokásokról.

2013. júl. 20. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A keresztelő ingyenes,adományt adni illik, ha rendszeresen fizeted az egyházfenntartói hozzájárulást,akkor kevesebbet, mintha az utcáról esnél be. Ha pedig az anyagiak nem teszik lehetővé, akkor nem szükséges fizetni adományt, ezt te döntöd el.
2013. júl. 21. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!