Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mióta a válaszokat olvasom...

Mióta a válaszokat olvasom itt, elhiszem, hogy van Sátán. Vannak jó emberek, de ez a hely mintha vonzaná a rosszat. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 13. 21:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet :)
2013. júl. 13. 22:46
 12/15 Pietrosol ***** válasza:
Én nem haragszom, és a legkevésbé sem akarlak bántani, de a lét nem csak abból áll, hogy "hallelujah". Ha a nehézséggel, kritikával, fájdalommal harcolsz, a léttel, teljességgel ( Istennel) harcolsz. Hol olvastad azt Jézustól, hogy minden happy, cukorka meg párfűm? Jézus tanítása nem erről szól, hanem arról, hogy tedd értelmessé a szenvedést. Ennek pedig része az is, hogy időnként erőfeszítéseket kell tennünk.
2013. júl. 13. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Ja, 10-nél a pont. lelki bajaid lehetnek, ha így picsogsz mindenért.
2013. júl. 14. 02:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Én igazából nem erre céloztam...
2013. júl. 14. 07:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Mivel a vallás mindig is vitás téma volt,ezért itt sincs másként,mindig is megosztó lesz.Rossz=ami nem szeretet-ezt is lehetne konkrétabban definiálni.Úgy látom,Pietrosol-t félreértetted,ezt csak a példa kedvéért írom,hogy a jó és a rossz relatív fogalmak.
2013. júl. 14. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!