Miért nem imádkozik Jézus Urunkhoz több ember?
A Titok c. filmből tudjuk, hogy a dolgokat bevonzzuk. Ha jóra gondolunk akkor az válik valóra, ha roszra akkor az.
Miért nem imádkozik több ember Istenhez, hogy az országnak job legyen ? Hiszen nagy segitség kéne most nehéz időkbe.
A tudósok megállapították hogy az ima segít legyőzni a betegségeket [link] mért nem használod?
Mert nem segít...
Az imádkozás még nem győzte le a rákot, a munkanélküliséget, stb.
Nem imádkozás kell az országnak, hogy jobb legyen!
Ha egy beteg csövi imádkozik istenhez, nem kap hirtelen munkát, gyógyszereket, segítséget.
Meg mi az, hogy a Titok c. filmből tudjuk... Ennyi erővel építem az egész életpályámat a Hófehérkére.
Ideje lenne gondolkodnia is néhány embernek.
1) Nem akarok senkit megbántani, vagy sértegetni, de SZERINTEM(igen, ez az én véleményem) a Titok egy marhaság.
2) Ha olvastad a cikket, akkor rájössz, hogy nem az ima győzi le a betegségeket, hanem a kevesebb stressz.
Nyilván ez egy hívőnek jó stresszoldó, hogy imádkozik, de ha valaki nem keresztény, akkor hiába teszi ezt.
Azt is megsúgom, hogy nem csak a keresztény istenhez lehet imádkozni.
3) Az országon nem ez segít, hanem az emberek tényleges összefogása egy jobb jövőért és egy újra feltöltött parlament(megint csak szerintem).De az ima biztosan nem megoldás erre.
4) Köszönjük, de már kivan a micsodánk a térítgető missziótokkal, szóval nem kérünk belőle.
Emésszétek már meg végre, hogy NEM MINDENKI KERESZTÉNY ÉS NEM IS LESZ MINDENKI AZ.Jó lenne ezt tiszteletben tartani.
# 8: Inkább egyetem bölcsészkar
De egyébként igazad van. Az imádkozás gyakorlatilag egy régi, jól bevált relaxációs technika, amivel megnyugtatod az elmét és a testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!