Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem imádkozik Jézus...

Miért nem imádkozik Jézus Urunkhoz több ember?

Figyelt kérdés

A Titok c. filmből tudjuk, hogy a dolgokat bevonzzuk. Ha jóra gondolunk akkor az válik valóra, ha roszra akkor az.

Miért nem imádkozik több ember Istenhez, hogy az országnak job legyen ? Hiszen nagy segitség kéne most nehéz időkbe.

A tudósok megállapították hogy az ima segít legyőzni a betegségeket [link] mért nem használod?

2013. júl. 3. 18:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Ide jöttél téríteni?
2013. júl. 3. 18:38
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Hányszor és hány különböző módon akarjátok még ezt megkérdezni? És miért itt? Erre találták ki a Humor kategóriát...
2013. júl. 3. 18:42
 3/21 anonim ***** válasza:
53%
Azért nem imádkozik több ember hozzá, mert Jézus egy mesterséges megtermékenyítés végterméke, amin keresztül az idegenek bemutatták, hogy bort lehet tablettából is csinálni...
2013. júl. 3. 18:45
 4/21 anonim ***** válasza:
84%

Mert nem segít...

Az imádkozás még nem győzte le a rákot, a munkanélküliséget, stb.

Nem imádkozás kell az országnak, hogy jobb legyen!

Ha egy beteg csövi imádkozik istenhez, nem kap hirtelen munkát, gyógyszereket, segítséget.

Meg mi az, hogy a Titok c. filmből tudjuk... Ennyi erővel építem az egész életpályámat a Hófehérkére.

Ideje lenne gondolkodnia is néhány embernek.

2013. júl. 3. 18:50
 5/21 anonim ***** válasza:
81%

1) Nem akarok senkit megbántani, vagy sértegetni, de SZERINTEM(igen, ez az én véleményem) a Titok egy marhaság.

2) Ha olvastad a cikket, akkor rájössz, hogy nem az ima győzi le a betegségeket, hanem a kevesebb stressz.

Nyilván ez egy hívőnek jó stresszoldó, hogy imádkozik, de ha valaki nem keresztény, akkor hiába teszi ezt.

Azt is megsúgom, hogy nem csak a keresztény istenhez lehet imádkozni.

3) Az országon nem ez segít, hanem az emberek tényleges összefogása egy jobb jövőért és egy újra feltöltött parlament(megint csak szerintem).De az ima biztosan nem megoldás erre.

4) Köszönjük, de már kivan a micsodánk a térítgető missziótokkal, szóval nem kérünk belőle.

Emésszétek már meg végre, hogy NEM MINDENKI KERESZTÉNY ÉS NEM IS LESZ MINDENKI AZ.Jó lenne ezt tiszteletben tartani.

2013. júl. 3. 19:16
 6/21 anonim válasza:
12%
Még emberek milliói szeme előtt a vallás csillogó fátyla lebeg s agyukat sziszegő szólamú dallamok tompítják, addig az istenek számára és a Nagy Egész számára csupán szolgák és alsóbbrendű csúszómászók lehetünk . Hiába csap le Sigrún pallosa a butítókra és a fekete ködre, a szolgák saját szabadságuk hírnökét köpik le és átkozzák ki, ilyen az emberi természet .
2013. júl. 3. 20:45
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
A hófehérkés résznél szakadtam XD
2013. júl. 3. 20:49
 8/21 anonim ***** válasza:
Amúgy azért csökkenti a vérnyomást az imádkozás, mert csöndben folyik, tehát az illető nyugalomban van. a pedig megnyugszik, lejjebb megy a vérnyomása is. Logika: ötödik osztály
2013. júl. 3. 20:52
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

# 8: Inkább egyetem bölcsészkar

De egyébként igazad van. Az imádkozás gyakorlatilag egy régi, jól bevált relaxációs technika, amivel megnyugtatod az elmét és a testet.

2013. júl. 3. 21:51
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, ugye tudod, hogy az Urad elítéli a mágiát, okkultizmus (ld. topik), bevonzást, stb.?
2013. júl. 4. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!