Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek lehet büntetése 1...

Istennek lehet büntetése 1 viszonzatlan szerelem?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 22:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat:) már azóta összehozott minket az Úr:)) és nem kellett semmit sem tennem,csak bízni az Úrban és a fiú vallott szerelmet:)
2010. máj. 22. 12:30
 12/13 anonim válasza:
akkor engem is megbüntetett... már november óta büntet... :(
2010. aug. 27. 12:21
 13/13 UshariScar válasza:
Lehet hogy én vagyok ehhez buta, de én úgy tudom hogy Isten amikor teremtette ezt az egész világot akkor ő békét és szeretetet akart. De ezt sajnos Isten főellensége a Sátán elintézte hogy a világban legyen fájdalom, szenvedés, gyűlölet, harag és még talán sajnos a viszonzatlan szerelem is az ő műve. Meg nagyon sok negatív és rossz dolog és amíg sajnos a Sátán-t nem győzik le végleg ahol az a jelenések könyvében van, addig sajnos a viszonzatlan szerelem mindig az életünk része marad, ami szégyen mert sajnos sok ember ez miatt halt meg. Én pl. sajnálom ezeket az embereket. Mert ha most belegondolunk hogy de hülye volt hogy megölte magát pl. egy vacak lány vagy fiú végett, de azért abba is bele kell gondolnunk hogy akit szeretünk és ő nem viszonozza mert fél, van valakie, bunkó vagy stb. az is fájhat azért.
2021. máj. 23. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!