Keresztény házasságba bele fér az orál és az anál szex?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 15:19
11/27 anonim válasza:
Minden belefér,ha nem okozol fájdalmat vele a másiknak.Erre tanított Jézus is.Nem konkrétan az anál szexre,de érted,na...:-)
13/27 anonim válasza:
Az orál miért ne férne bele ha vágynak rá a felek?
Senki ember fiának nincs joga megtiltani vagy korlátozni.
Az anál nálam nem fér bele, és szerintem a keresztények 99%-nál sem.
14/27 anonim válasza:
A gyüli az egy agymosó szekta.
Nézd csak meg a szeánszaikról készült videókat.. úgy rángatóznak az emberke, mint az epilepsziások.
15/27 anonim válasza:
20 éve lettem szektás, de olyan rossz dolgokat nem tapasztaltam. Te láttál videót az rendben, személyes tapasztalatod, rossz élményed is van? Aki odajár, az mind rossz?
16/27 anonim válasza:
elég sz@r szexuális életük van ezek szerint a mélyen vallásosaknak.
17/27 anonim válasza:
Hu de sokan nem ismerik a Katolikus egyház álláspontját a szexualitásról. A mai napig nem távoztatott hivatalos álláspont a katolikus egyházban, hogy csak gyereknemzés céljából elfogadott a szexualitás! Egyébként bűn! Nem vagyok egyház tag de fura hogy sokan nem ismerik mit jelent az hogy szekta, mert hogy sok helyen mint itt is szektázzák a gyülekezeteket vagy egy adott gyülekezetet,a szekta egy zárt elkülönült vallási csoportot jelent, rejtet titkos társaságot és nem azt hogy az adott felekezetben milyen módon nyilvánulnak meg a bibliai tanítások, pld. hitgyülekezetében, elesnek és remegnek az emberek.. ezt furcsának látjuk de ez nem szekta, akkor lenne az ha ez rejtet titkos tantétel lenne de nem az.. ennyiből a nagy egyházunk is szekta mert pld a Vatikán hivatalosan folyat ördögűzést és bizony ott is rángatóznak az emberek. És sok példát sorolhatnék még!! minden oldalról vannak érdekes különleges dolgok.
18/27 anonim válasza:
Zsolt G.
Mi vagy te valami vallástudós?
Mert hogy nem világos, mit osztod itt az észt, ha egy egyházat sem ismersz közelebbről.
19/27 anonim válasza:
Szerintem amúgy belefér, az orál mindenképp, az anált szerintem a többség elutasítja, mint ahogy az emberek nagyrésze is, hiába próbálják beadni hogy az normális.
De ha mindketten akarják, mehet minden, a lényeg a kölcsönösségen van ott.
20/27 anonim válasza:
Persze ,a papok is azt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!