nem is írtam volna ide a mondat utolsó szava nélkül
láttam már belőle részt, és nem voltam elragadtatva
az igazság a fontos, ezt jegyezd meg
2013. jún. 26. 19:36
2/9 anonim válasza:
Nincs tévénk :)
Egyébként ismerek nála jobb tanítót, úgy hívják, hogy: SZENT SZELLEM!
Ő garantáltan az igazságot tanítja. Inkább hallgasd Őt!
Akiknek kenetük van a Szenttől, nincs szükségük arra, hogy emberek tanítsák őket (1 Ján 2:27).
Isten áldjon!
2013. jún. 26. 20:47
3/9 anonim válasza:
Youtube-on szoktam nézni, ajánlom mindenkinek. Hogy csak a SzentSzellemre hallgassunk...hát érdekes. Szerinted itt hány ember hallgat rá? Ilyen alapon senki se hallgasson semmilyen egyházi vezetőre. Asszem a SzentLéleknek 9 ajándéka van, de nem működik mindenkiben egyszerre az összes. Egynek ez, másnak az.Nem mindenki próféta, gyógyító, tanító. Ugyi Pál mondja, hogy Krisztus teste, és nem mondja a láb a kéznek, hogy nem kellesz. Csak együtt érnek célba. Ha mindenki hallgatna a Szellemre, nem lenne itt egy kérdés sem. Úgy veszem észre, akik Ismerik Istent, ne tesznek fel kérdéseket, mert meg tudják kérdezni Őt, persze vannak kivételek.
2013. jún. 26. 23:23
4/9 anonim válasza:
"Az igazság a fontos" Hát nem. Istennel való személyes közösség a fontos, ha az nincs, akkor az igazsággal nem sokra mész.
2013. jún. 26. 23:27
5/9 anonim válasza:
Jézus az egyház Feje, Őt kell hallgatni! Az "egyházi vezetőknek" az lenne a dolguk, hogy erre megtanítsanak - de sajnos nem ezt teszik. Nézd végig az evangéliumokat, hogy Jézus mit tanított a vezetőkről!
Üdv.
2013. jún. 26. 23:45
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akár pró,akár kontra.
Jézus azt mondta:"menjetek el,tegyetek tanítvánnyá minden népeket" Pál: "A hit hallásból van..."
A szentlélek bennem is működik,ezért írhattam Áldás c. írásom mely a neten van. Olvashatod.
Örülök hogy mások is hallgatják ezt a kiváló beszédű,nagy élettapasztalattal bíró prédikátort,Joyce Meyert.
Áldás,békesség.
2013. jún. 27. 05:21
7/9 anonim válasza:
Szia !
Én is hallgatom, számomra is építőek a tanításai.
2013. jún. 27. 16:58
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Biztos,hogy ez egy komoly őszinte válasz. Rég voltam kisgyerek,néhány épületes beszédet hallottam már. Azok között ez nagyon elől van. Aki mást mond,lehet vallás ellenes,félresikerült értékrendű,csőlátó,vagy hazudik. A kiválósága miatt hívtam fel rá a figyelmet.
2013. jún. 27. 20:22
9/9 anonim válasza:
A hit hallásból van, a hallás pedig Isten Igéjének hallgatásából. Mikor Joyce Mayert hallgatod, Isten üzenetét hallgatod. Ő EGY FELKENT TANÍTÓ, AKI AJÁNDÉKÁT A SZENTSZELLEMTŐL KAPJA AKÁRHÁNYSZOR CSAK TANÍT!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!