Ajánlanátok ilyen igét a Bibliából?
Szia!
Zsolt 40,18
Rólam is, noha én szegény és nyomorult vagyok, az én Uram visel gondot. Te vagy segítségem, szabadítóm, oh Istenem, ne késsél!
Zsolt 55,23
Vessed az Úrra a te terhedet, ő gondot visel rólad, és nem engedi, hogy valamikor ingadozzék az igaz.
Üdv. Péter
(Ézsaiás 43:1-4) 43 És most így szól Jehova, a Teremtőd, ó, Jákob, és Megformálód, ó, Izrael: „Ne félj, mert én megváltottalak. Neveden hívtalak. Enyém vagy. 2 Ha vizeken kelnél át, én veled leszek, és ha folyókon, nem borítanak el. Ha tűzön mennél át, nem égsz meg, és a láng sem perzsel meg téged. 3 Mert én vagyok Jehova, a te Istened, Izrael Szentje, a te Megmentőd. Egyiptomot adtam váltságul érted, Etiópiát és Szébát helyetted. 4 Mivel értékes vagy szememben, tisztelet övez téged, és én szeretlek. Embereket adok helyetted, és nemzeteket a lelked helyett.
(Jób 14:15) 15 Szólítani fogsz, és én válaszolok neked. Vágyakozol majd kezed műve után.
(Zsoltárok 27:10) 10 Ha apám és anyám elhagynának is, Jehova magához fogad engem.
Katy Weaver
Üdv!
"Ímé, boldog ember az, a kit Isten megdorgál; azért a Mindenhatónak büntetését meg ne utáljad!
Mert ő megsebez, de be is kötöz, összezúz, de kezei meg is gyógyítanak.
Hat bajodból megszabadít, és a hetedikben sem illet a veszedelem téged." - Jób 5,17-19
"Minden gondotokat ő reá vessétek, mert néki gondja van reátok." - 1Pt 5,7
Valamint a 91-es zsoltárt ajánlom még: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!