Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért nem teremtett...

Bence87 kérdése:

Isten miért nem teremtett minden férfit és nőt szépnek?

Figyelt kérdés

Aki csúnya, az nem tehet róla. Ennyi erővel szép is lehetne. Ne gyertek azzal, hogy nem számít a külső, mert igenis számít. Voltak erre irányuló kutatások is, hogy a szép arcú, külsejű embereket szimpatikusabbnak tartjuk.

Az igaz, hogy a szépség szubjektív, de a legtöbb emberről egyértelműen el lehet dönteni, hogy mennyire szép.

Van sok olyan ember, aki egész életében szenved amiatt, hogy nem szép.

2013. jún. 19. 22:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az én perverz fantáziám szerint Ádám és Éva gyönyörűek és arányaiban tökéletesek voltak. Miután kiűzték őket az éden kertből stresszes életük lehetett, ami befolyásolja a hormonháztartást. Ha a hormonokkal nem bánunk normálisan pusztítani kezdenek, a génmutációk közvetett okai lehetnek. Ha a humán genom zavart szenved torzulások fordulnak elő. A rosszul kódolt információk a stresszre, az pedig a bűnre vezethetőek vissza. Minden betegség lelki okokra vezethető vissza, én ezt tanultam pszichológián. Ebből következik, hogy minden hibának lelki okai vannak, amik összeadódva betegséget produkálnak, vagy ha nem elég egy betegséghez és a rendszer így is jól működik, akkor egyszerűen lehet, hogy csak nagy orrom lesz, vagy kapa fogam. Ezek mind mutációk végeredményei. Az édenkertben minden tökéletes volt. Isten szabta meg az étrendet, vízkupola volt az égen, nem volt ráncosodás sem.... több volt az oxigén így nem merült ki senki. Akkor egész más körülmények voltak, amik nem kedveztek a mutációknak...
2013. jún. 20. 23:23
 22/25 anonim válasza:

Ha mindenki egyformán szép lenne, akkor az lenne a kérdés, hogy miért nem mindenki okos? Hiszen az egyik atomfizikus, a másik takarítónő. Ha mindenki egyformán okos lenne, akkor az lenne a kérdés, hogy miért nem mindenki egészséges? Ha mindenki egészséges lenne, akkor miért nem mindenki gazdag? Miért nem mindenki boldog családban nő fel?... stb. Legyen minden tökéletes?

Szerintem az élet lényege az, hogy mindenkinek vannak bizonyos adottságai, tulajdonságai, ezekből kell kihoznia a maximumot.

2013. jún. 23. 13:45
 23/25 anonim válasza:
Érdekes hogy a sátánt nem említitek,szerintem ő is közrejátszhatott hát ő csábitott bűnre attól fūggetlenūl nem lett volna kötelező szót fogadni neki én nem ettem volna belőle.Abban egyetértek hogy ő biztos gyönyörű.
2017. márc. 22. 20:27
 24/25 anonim ***** válasza:

Mi a szépség?

Talán valami testi arányosság?

Semmiképpen.Ismertem egy nőt,akinek orra olyan hegyes volt,mint a ceruza hegye, faneke lapos,mint a serpenyő,s lábai X-elt gúnyoltak,mégis szép volt,mert lelke gyönyörűséges volt,s ettől hangja balzsamként hatott.

Lelke szépsége növekedését szolgálta külső szépségének hiánya,s a belső teljesen eltakarta a külsőt.

Mi is,a szépség?

2017. márc. 22. 20:54
 25/25 világvége1 ***** válasza:
0%
A fizikai világok tökéletlenek. Az egyedek különbözőképp fejlődnek ki, véletlenszerűen. Az állatok és növények között is kevés szép van – nemhogy nem mindegyik az.
2020. jún. 25. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!